21.7 C
Thessaloniki

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΑΠΤΙΚΗΣ-ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

Πα15Σεπ(Σεπ 15)5:00 μμΠα22(Σεπ 22)8:00 μμΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΑΠΤΙΚΗΣ-ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ Με την ομάδα του Knit2Lead 5:00 μμ - 8:00 μμ (22)(GMT+00:00) ΦορέαςΔ/νση Βιβλιοθηκών και Μουσείων - Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος “ΣΥΝενεργώ: εκπαιδεύομαι, συμμετέχω, προσφέρω” που υλοποιείται από την ethelon με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ, σε συνεργασία με το τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών του Δήμου Θεσσαλονίκης και την ομάδα του Knit2Lead.

Απευθύνονται σε άτομα άνω των 55 ετών που θέλουν να ασχοληθούν με την κοπτική και τη ραπτική. Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση πάνω στο αντικείμενο.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 15 και 22 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 17:00 μέχρι τις 20.00.

Για τη συμμετοχή σας είναι υποχρεωτική η εγγραφή στη βιβλιοθήκη, με την επίδειξη της ταυτότητάς σας.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή, η οποία γίνεται μόνο με φυσική παρουσία στη Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα δοθούν υλικά στις συμμετέχουσες, παρόλα αυτά όσες ενδιαφερόμενες επιθυμούν, μπορούν να φέρουν στις συναντήσεις τα δικά τους υφάσματα, προκειμένου να ολοκληρώσουν δικές τους δημιουργίες.

Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών. Μέγιστος αριθμός συμμετοχών ανά τμήμα τα 15 άτομα.

Δηλώσεις συμμετοχής στη
Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας, Γρ. Λαμπράκη 187

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο http://www.synenergo.gr ή synenergo@ethelon.org

 

Ώρα

15 (Παρασκευή) 5:00 μμ - 22 (Παρασκευή) 8:00 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας "Κληροδότημα Στ. Νικολαίδη"