18.9 C
Thessaloniki

Πίνακας ελέγχου του Πολίτη

Ο Πίνακας Ελέγχου του Πολίτη συγκεντρώνει σε ένα μέρος τα δεδομένα της πόλης που αποθηκεύονται σε πολλές βάσεις δεδομένων και εμφανίζει τα αποτελέσματα με τρόπο που οι δημότες μπορούν εύκολα να καταλάβουν, μέσω οπτικοποιήσεων.

Ο Πίνακας Ελέγχου του Πολίτη γεννήθηκε από τις προσπάθειες του Δήμου Θεσσαλονίκης  να είναι υπεύθυνος, ανοικτός και διαφανής προς τους δημότες.

Ο Πίνακας Ελέγχου του Πολίτη παρουσιάζει δεδομένα από υπηρεσίες που παρέχει ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει να βελτιώνει τον τρόπο με τον οποίο ενημερώνει τους δημότες για την απόδοση των δημοτικών υπηρεσιών με περισσότερα σύνολα δεδομένων που θα προστεθούν στο μέλλον.

Πύλη ανοιχτών δεδομένων Δήμου Θεσσαλονίκης

Ανοιχτά Δεδομένα
  • Προϋπολογισμός
  • Οικονομικοί Δείκτες
  • Αστικό Περιβάλλον
  • Δημοτική Αστυνομία
  • Βελτιώνω την πόλη μου
  • Υπηρεσίες

Η συγκεκριμένη υπηρεσία αποτυπώνει την υλοποίηση του προϋπολογισμού, όπως αυτή είναι, κατά την χρονική στιγμή της πρόσβασης με γραφική αναπαράσταση των αποτελεσμάτων.

Αν θέλετε να δείτε αναλυτικά την εκτέλεση του προϋπολογισμού πατήστε εδώ.

 

Η εφαρμογή οικονομικοί δείκτες (KPI’s) αναπτύχθηκε από το OKF GREECE  μέσω του έργου OpenBudgets.eu. Το OpenBudgets.eu έχει χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα Έρευνας και Καινοτομίας της Ε.Ε., Ορίζοντας 2020 (H2020)

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το OKF GREECE έδωσε τα στοιχεία του προϋπολογισμού για την δοκιμαστική λειτουργία.

Πατώντας πάνω στο όνομα του δείκτη μπορείτε να δείτε την περιγραφή του.

Σύνολο Δεδομένων

ανά Δημοτική Κοινότητα

Σύνολο Δεδομένων

Σύνολο Δεδομένων

  • Στατιστικά στοιχεία για το 2016

    Στατιστικά δεδομένα μηνιαίων ελέγχων, διοικητικών κυρώσεων και βεβαιωμένων παραβάσεων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) έτους 2016

    Σύνολο Δεδομένων

     

    Στατιστικά δεδομένα της Δημοτικής Αστυνομίας σχετικά με τον έλεγχο παραβάσεων Κ.Ο.Κ.  έτους 2016.

    Σύνολο Δεδομένων

    Στατιστικά δεδομένα της Δημοτικής Αστυνομίας σχετικά με την διεκπεραίωση τηλεφωνικών καταγγελιών  έτους 2016

    Σύνολο Δεδομένων

    Στατιστικά δεδομένα των δράσεων της Δημοτικής Αστυνομίας σχετικά με τις επισκέψεις για βεβαίωση γνησίου υπογραφής έτους 2016

    Σύνολο Δεδομένων

  • Στατιστικά στοιχεία για το 2017

    Στατιστικά δεδομένα μηνιαίων ελέγχων, διοικητικών κυρώσεων και βεβαιωμένων παραβάσεων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) έτους 2017.

    Σύνολο Δεδομένων

    Στατιστικά δεδομένα της Δημοτικής Αστυνομίας σχετικά με τον έλεγχο παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.)  έτους 2017.

    Σύνολο Δεδομένων

    Στατιστικά δεδομένα της Δημοτικής Αστυνομίας σχετικά με την διεκπεραίωση τηλεφωνικών καταγγελιών  έτους 2017

    Σύνολο Δεδομένων

    Στατιστικά δεδομένα των δράσεων της Δημοτικής Αστυνομίας σχετικά με τις επισκέψεις για βεβαίωση γνησίου υπογραφής έτους 2017

    Σύνολο Δεδομένων

     

     

Το “Βελτιώνω την Πόλη μου”  είναι η πλατφόρμα διαχείρισης καθημερινών προβλημάτων του πολίτη, παρέχοντας λειτουργίες υποβολής, διαχείρισης και ανάλυσης των αιτημάτων του.

Στους πίνακες βλέπετε στατιστικά στοιχεία.

Αν θέλετε να δείτε την υπηρεσία πατήστε εδώ.

Σύνολο Δεδομένων