14.8 C
Thessaloniki

Τμήμα Α’ Δημοτικής Κοινότητας

Α’ Δημοτική Κοινότητα
Προξένου Κορομηλά 36 τ.κ. 546 22
Τηλ: 2313 318503, 8502
email: a-koinotita@thessaloniki.gr

Από τις παρυφές της Άνω Πόλης μέχρι την παραλία, και από τον Λευκό Πύργο μέχρι το λιμάνι, η Α΄ Δημοτική Κοινότητα είναι για όλους μας, επισκέπτες και κατοίκους αυτής της πόλης, η ίδια η Θεσσαλονίκη.

Τα ρωμαϊκά ανάκτορα και οι βυζαντινές της εκκλησιές, τα οθωμανικά τεμένη και η εβραϊκή της συναγωγή συμπυκνώνουν την πολύμορφη ιστορία μιας πόλης μοναδικής, που οι κάτοικοί της περήφανα αποκαλούσαν «Νύφη του Θερμαϊκού» και «Ρόδο του Σουλτάνου» και «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων». Η ρωμαϊκή του αγορά και το Μπεζεστένι, η συνοικία των Φράγκων και η Βενιζέλου φανερώνουν τον ακατάβλητο οικονομικό δυναμισμό της. Και η σύγχρονη ρυμοτομία της, την ικανότητά της Θεσσαλονίκης να αλλάζει και να προσαρμόζεται δημιουργικά στις προκλήσεις των καιρών. Να δέχεται τους Πόντιους και Μικρασιάτες πρόσφυγες να ανπατύσσεται συνεχώς. Όχι όμως πάντα χωρίς να καταβάλλει βαρύ τίμημα. Στις κεντρικές οδούς της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας, στην Εγνατία και στη Βενιζέλου, βρήκαν τον θάνατο εργάτες απεργοί τον Μάιο του 1936. Και έξι χρόνια αργότερα, στην Πλατεία Ελευθερίας, θα εξευτελιστούν από τους Ναζί οι άρρενες Εβραίοι κάτοικοί της πόλης λίγο πριν η πολυάριθμη κοινότητα των 56.000 Θεσσαλονικέων Εβραίων αφανιστεί στα στρατόπεδα θανάτου.

Στην αυγή του εικοστού πρώτου αιώνα, άντρες και γυναίκες, εργαζόμενοι, φοιτητές και μαθητές, μετανάστες και τουρίστες γεμίζουν με την παρουσία τους τα ιστορικά κτίρια, τους δρόμους και τις πλατείες της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας και με τον μόχθο, τη δημιουργικότητά και το κέφι τους της δίνουν ζωή. Σε μια πόλη που αλλάζει και πάλι με ραγδαίους ρυθμούς, η Α΄ Δημοτική Κοινότητα αλλάζει μαζί της. Για να παραμείνει αυτό που τελικά ήταν πάντα: ένας χώρος συνύπαρξης, ανοιχτός και φιλόξενος για όλους.

Στην Α’ Δημοτική Κοινότητα μπορείτε να εξυπηρετηθείτε σχετικά με:

  • Κάρτα Μόνιμου Κάτοικου

    Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης Thesi Οι μόνιμοι κάτοικοι στις περιοχές εφαρμογής του THESi δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στις θέσεις με την μπλε διαγράμμιση στη γειτονιά τους. Αφού υποβάλουν αίτηση για έκδοση της ειδικής κάρτας μόνιμου κατοίκου και εφόσον αυτή γίνει δεκτή, τότε θα πρέπει, μόλις παραλάβουν την ειδική κάρτα, να την τοποθετήσουν σε εμφανές σημείο στο αυτοκίνητό τους. Η ειδική αυτή κάρτα μόνιμου κατοίκου πιστοποιεί στη Δημοτική Αστυνομία ότι το συγκεκριμένο όχημα, που έχει σταθμεύσει στις θέσεις με την μπλε διαγράμμιση, έχει δικαίωμα δωρεάν στάθμευσης στη συγκεκριμένη περιοχή.

    Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το  νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης εδώ

    Επίσης μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης  εδώ ‎

    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

    Χορηγείται µόνο µία Κάρτα Στάθμευσης Μόνιμου Κατοίκου ανά διαμέρισμα, την οποία δικαιούνται οι κάτοχοι Ε.Ι.Χ. µε ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας και µε άδεια κυκλοφορίας στο όνοµα του ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή της κατοικίας. Αφορά µόνο κατοικίες και όχι επαγγελματική στέγη.

    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

    • Ιδιοκτήτες
    1. ΕΚΤΥΠΩΣΗ Ε1 τελευταίου έτους (φωτοτυπία όλων των σελίδων µε σβησµένα τα οικονοµικά στοιχεία).
      Πρέπει να αποδεικνύεται η µόνιµη κατοικία εντός των ορίων, που ορίζονται για τη χορήγηση της κάρτας µονίµου κατοίκου.
      Σε περίπτωση πρόσφατης αγοράς ακινήτου ή πρόσφατης αλλαγής διεύθυνσης κατοικίας, προσκοµίζεται αλλαγή στοιχείων, ως προς τη διεύθυνση, από την αρµόδια εφορία.
    2. ΕΚΤΥΠΩΣΗ Ε9 (Να περιέχει το σχετικό ακίνητο)
    3. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (φωτοτυπία)
    4. ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (φωτοτυπία)
    5. ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΕ ΙΣΧΥ (φωτοτυπία)
    6. ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ (φωτοτυπία) ή άλλης εταιρίας (φωτοτυπία), όπου θα βεβαιώνεται το οικιακό τιµολόγιο. Σε περίπτωση πρόσφατης σύνδεσης, φωτοτυπία του συµβολαίου µε τη ΔΕΗ ή άλλη εταιρία.
    7. ΑΙΤΗΣΗ (Χορηγείται από την Υπηρεσία)
    • Ενοικιαστές
    1. ΕΚΤΥΠΩΣΗ Ε1 τελευταίου έτους (φωτοτυπία όλων των σελίδων µε σβησµένα τα οικονοµικά στοιχεία).
      Πρέπει να αποδεικνύεται η µόνιµη κατοικία εντός των ορίων, που ορίζονται για τη χορήγηση της κάρτας µονίµου κατοίκου.
      Σε περίπτωση πρόσφατης µετακόµισης, προσκοµίζεται αλλαγή στοιχείων, ως προς τη διεύθυνση, από την αρµόδια εφορία.
    2. ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΕ ΙΣΧΥ (Φωτοτυπία) ή εκτύπωση από την ανάλογη εφαρµογή.
      Σε περίπτωση που αυτό έχει λήξει, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ, όπου θα δηλώνεται η συνέχιση της µίσθωσης.
    3. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (φωτοτυπία)
    4. ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (φωτοτυπία)
    5. ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΕ ΙΣΧΥ (φωτοτυπία)
    6. ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ (φωτοτυπία) ή άλλης εταιρίας (φωτοτυπία), όπου θα βεβαιώνεται το οικιακό τιµολόγιο. Σε περίπτωση πρόσφατης σύνδεσης, φωτοτυπία του συµβολαίου µε τη ΔΕΗ ή άλλη εταιρία.
    7. ΑΙΤΗΣΗ (Χορηγείται από την Υπηρεσία)

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

    1. Σε περίπτωση LEASING, φωτοτυπία συµβολαίου µεταξύ εταιρίας και ενδιαφεροµένου. Εάν η εταιρία παραχωρεί το όχηµα µέσω LEASING στον ενδιαφερόµενο, θα προσκοµίζει βεβαίωση στον ενδιαφερόµενο, ότι παρέχει µόνο σε αυτόν το όχηµα, προκειµένου να το χρησιµοποιεί.
    2. H παραλαβή της κάρτας γίνεται µε την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
  • Πρόστιμα Κ.Ο.Κ

    Ωράριο λειτουργίας Ταμείων Δημοτικών Κοινοτήτων:

    Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 8.00-13.00 Πληροφορίες : 231331  – 8501-8502
    Δημοτική Αστυνομία

    Σας πληροφορούμε ότι από 31-12-2020 οι πληρωμές στο ΤΑΜΕΙΟ ανεξαρτήτως ύψους ποσού γίνονται μόνο με POS (ν. 4483/2017 άρθρο 43)(εκτός AMERICAN EXPRESS & DINERS CLUB) ή με ΕΠΙΤΑΓΗ ή ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ (ΑΑΔΕ Αρ.Απόφ. Α1289/22-12-2020, ΦΕΚ 5855/Β/31-12-2020)

    Για παραβάσεις Κ.Ο.Κ.  παράνομης στάσης και στάθμευσης που αφορούν σε μισθωμένα-ενοικιαζόμενα οχήματα (leasing)  και οχήματα δημόσιας χρήσης το διοικητικό πρόστιμο επιβάλλεται στο διπλάσιο (άρθρο 31, παρ. 3, Ν.4530/2018) και εξοφλούνται στο κτίριο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

  • Παράταση ωραρίου χρήσης μουσικής

    Η παραλαβή-κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών για την έκδοση άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής καταστήματος Κ.Υ.Ε. πραγματοποιείται στο αρμόδιο γραφείο της Α’ Δημοτικής Κοινότητας . Τηλέφωνο επικοινωνίας 231331 8500 – 8513
     Νέα Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου 1071/2017 που αφορά την παράταση ωραρίου χρήσης μουσικής σε Κ.Υ.Ε. του Δήμου Θεσσαλονίκης.
     Δικαιολογητικά που απαιτούνται.
    ⇒ Αίτηση ατομικής επιχείρησης
    ⇒ Αίτηση εταιρείας
    ΠΡΟΣΟΧΗ : Όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν άδεια μουσικής η οποία όμως έχει λήξει, θα πρέπει πρώτα να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία της επιχείρησης τους στη σελίδα  notifybusiness.gov.gr

     

  • Πληροφορίες παροχής κοινωνικών υπηρεσιών

  • Υποβολή αιτήματος

    IMC - improve my cityΤο “Βελτιώνω την πόλη μου” είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα καταχώρησης
    και διαχείρισης αιτημάτων πολιτών.
    Κάντε κλικ στην εικόνα αριστερά για συνδεθείτε σ’ αυτήν.

  • Επικύρωση αντιγράφων - Θεώρηση γνησίου υπογραφής

    • Θεώρηση Αντιγράφων

      Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 του ν. 4250/2014 «Διοικητικές Απλουστεύσεις-Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών του Δημοσίου Τομέα-Τροποποίηση Διατάξεων του π.δ. 318/1992 (Α΄161) και λοιπές ρυθμίσεις» (ΦΕΚ 74 /Α΄/26.03.2014) έχει καταργηθεί η υποχρέωση υποβολής πρωτοτύπων εγγράφων που έχουν εκδοθεί από τις υπηρεσίες και τους φορείς που υπάγονται στην περίπτωση α΄ της παρ. 2 του άρθρου 1 του ως άνω νόμου ή επικυρωμένων αντιγράφων των εγγράφων αυτών από τους ενδιαφερόμενους και πλέον το Δημόσιο υποχρεούται να αποδέχεται τα απλά, ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα των εγγράφων αυτών. Αντίστοιχα, γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά τα απλά, ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα ιδιωτικών εγγράφων, εφόσον τα έγγραφα αυτά έχουν επικυρωθεί αρχικά από δικηγόρο καθώς και ευκρινή φωτοαντίγραφα από τα πρωτότυπα όσων ιδιωτικών εγγράφων φέρουν θεώρηση από τις υπηρεσίες και τους φορείς που εμπίπτουν στη ρύθμιση. Επίσης, γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά τα ευκρινή φωτοαντίγραφα αλλοδαπών εγγράφων, υπό την προϋπόθεση ότι τα έγγραφα αυτά έχουν επικυρωθεί πρωτίστως από δικηγόρο. Επισημαίνεται ότι οι διοικητικές αρχές, η Ελληνική Αστυνομία και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) εξακολουθούν να επικυρώνουν αντίγραφα από το πρωτότυπο ή από το ακριβές αντίγραφο της διοικητικής αρχής, που το εξέδωσε, μόνο στην περίπτωση που αυτά πρόκειται να υποβληθούν από τον ενδιαφερόμενο σε φορείς που δεν εμπίπτουν στις διατάξεις της εν λόγω ρύθμισης (π.χ. τράπεζα, ιδιωτική εταιρεία, συμβολαιογράφο).

    • Βεβαίωση Γνησίου Υπογραφής

      Η βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής προβλέπεται από τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου 11 του N.2690/99 «Κύρωση του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας και άλλες διατάξεις» (Φ.Ε.Κ.45/τ.Α΄/9-3-1999), όπως συμπληρώθηκαν από αυτές των παραγράφων 3 και 4 του άρθρου 16 του Ν.3345/2005 (Φ.Ε.Κ.138/τ.Α΄/16-6-2005). Όλες οι διοικητικές αρχές και τα Κ.Ε.Π. υποχρεούνται να βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής κάθε ενδιαφερομένου (άρθρο 11 παρ.1 Ν.2690/99,όπως συμπληρώθηκε με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 16 Ν.3345/2005).

      Η βεβαίωση για τους Έλληνες πολίτες γίνεται βάσει του δελτίου ταυτότητας, του διαβατηρίου ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής.

      Για τους αλλοδαπούς, εάν μεν είναι πολίτες κρατών- μελών της Ε.Ε., από το δελτίο ταυτότητας ή το διαβατήριο, ενώ στις άλλες περιπτώσεις, από το διαβατήριο ή άλλο έγγραφο βάσει του οποίου επιτρέπεται η είσοδός τους στη χώρα ή τα έγγραφα που έχουν εκδώσει οι αρμόδιες ελληνικές αρχές. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το διαβατήριο πρέπει να είναι σε ισχύ.

      Στην Κοινότητα στις ώρες εξυπηρέτησης κοινού 08:00-14:00.

ΩΡΑΡΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού   covid-19, η εξυπηρέτηση του κοινού δύναται να πραγματοποιείται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού μόνο εφόσον διαπιστώνεται συνωστισμός εντός του εσωτερικού χώρου εξυπηρέτησης και αναμονής του κοινού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ – ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ – ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ 8.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ: 231331 8502, 8501
Ηλεκτρονική Αποστολή Αιτημάτων στο email: a-koinotita@thessaloniki.gr

Ταμείο:
Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 8.00-13.00
για ραντεβού στα τηλέφωνα 231331 8502 & 8501

Σας πληροφορούμε ότι από 31-12-2020 οι πληρωμές στο ΤΑΜΕΙΟ ανεξαρτήτως ύψους ποσού γίνονται μόνο με POS (ν. 4483/2017 άρθρο 43)(εκτός AMERICAN EXPRESS & DINERS CLUB) ή με ΕΠΙΤΑΓΗ ή ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ (ΑΑΔΕ Αρ.Απόφ. Α1289/22-12-2020, ΦΕΚ 5855/Β/31-12-2020)

Για παραβάσεις Κ.Ο.Κ.  παράνομης στάσης και στάθμευσης που αφορούν σε μισθωμένα-ενοικιαζόμενα οχήματα (leasing)  και οχήματα δημόσιας χρήσης το διοικητικό πρόστιμο επιβάλλεται στο διπλάσιο (άρθρο 31, παρ. 3, Ν.4530/2018) και εξοφλούνται στο κτίριο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Γνήσιο υπογραφής:
Δευτέρα έως Παρασκευή  8.00-14.00

Άδειες παράτασης χρήσης ωραρίου μουσικής
Πληροφορίες-ραντεβού στα τηλέφωνα:  2313318500-8503

1η Δημοτική κοινότητα

Όρια Α' Δημοτικής Κοινότητας

Αγίου Δημητρίου (ζυγοί αριθμοί) – Καραολή & Δημητρίου (ζυγοί αριθμοί) – Προμηθέως (ζυγά νούμερα μέχρι το ύψος της Μοναστηρίου) – Λεωφόρος Νίκης – Κουντουριώτου – Καυταντζόγλου (μόνοι αριθμοί – 424 Νοσοκομείο) – ρέμα – Πανεπιστήμια – Αγίου Δημητρίου-όλη η περιοχή  των 40 Εκκλησιών.

Αιτήματα Πολιτών - Βελτιώνω την πόλη μου

Το Συμβούλιο συγκροτεί Επιτροπές που μελετούν και εισηγούνται θέματα για την υποβοήθηση του έργου του.
Στις επιτροπές συμμετέχουν υποχρεωτικά οι Σύμβουλοι της Κοινότητας και προαιρετικά δημότες της περιοχής με γνώσεις του αντικειμένου πάνω στα θέματα που απασχολούν τις Επιτροπές.

  • Συμβούλιο Α' Δημοτικής Κοινότητας

    Ακριβάκη Άννα (Άννυ) (Πρόεδρος)
    Μουμουζιάς Γεώργιος
    Αβδελλάς Χρήστος
    Καλίτσου Νικολέτα
    Ταμβάκης Παναγιώτης
    Κοκκινίδου Ουρανία (Ράνια)
    Ζαχαριάδου Καλή
    Βεϊζαδές Απόστολος
    Δάντση-Κούβελα Φωτεινή
    Πατσάκα Ειρήνη (Ρενάτα)
    Τσόκου Ιωάννα (Γιάννα)

  • Επιτροπές Α' Δημοτικής Κοινότητας

    ΕΠΙΤΡΟΠH ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
    (Αντιδήμαρχοι: Β. Γάκης – Κ. Γιαννακίδου)

    Συντονιστής: Χρήστος Αβδελλάς.
    Αιρετά μέλη: Καλή Ζαχαριάδου, Γεώργιος Μουμουζιάς, Ιωάννα Τσόκου, Απόστολος ΒεΪζαδές.
    Λαϊκά μέλη: Ανανιάδης Πρόδρομος, Βίκτωρας Γκουντάρας, Ευαγγελία Μπακιρτζή, Mαρία Μπαγανά.

     

    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
    (Αντιδήμαρχος: Γ. Δημαρέλος)

    Συντονιστής: Καλή Ζαχαριάδου.
    Αιρετά μέλη: Νικολέτα Καλίτσου.
    Λαϊκά μέλη: Παρασκευή Αλεξιάδου, Βασιλική Ψάλτου, Θεόδωρος Ραφαήλογλου (Σωματείο Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου), Ιωάννης- Αλέξανδρος Βαφειάδης, Αικατερίνη Τίρτα, Mαρία Μπαγανά.

     

    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ/ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΗΛΙΚΙΑ
    (Αντιδήμαρχοι: Ευ. Χατζηθεόκλητος – Λ. Ζαχαριάδης)

    Συντονιστής: Γεώργιος Μουμουζιάς.
    Αιρετά μέλη: Παναγιώτης Ταμβάκης, Ρενάτα Πατσάκα.
    Λαϊκά μέλη: Χαρίκλεια Φακίδου-Σαββαΐδου, Ευσεβία Μωυσόγλου, Νανά Καντσά, Σμαρώ Γιαννακοπούλου.

     

    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ/ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
    (Αντιδήμαρχοι: Ε. Θεοδωράκη – Θ. Λειψιστινού)

    Συντονιστής: Παναγιώτης Ταμβάκης.
    Αιρετά μέλη: Χρήστος Αβδελλάς, Φωτεινή Δάντση- Κούβελα.
    Λαϊκά μέλη: Ελένη Παπαδοπούλου, Ευαγγελία Ρογκότη-Kαϊναμίση, Ιωάννα Δαγδιλέλη, Ευαγγελία Μπακιρτζή.

     

    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑς / ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    (Αντιδήμαρχοι: Π. Νικηφορίδης – Δ. Αγκαθίδου)

    Συντονιστής: Ουρανία Κοκκινίδου.
    Αιρετά μέλη: Καλή Ζαχαριάδου, Γεώργιος Μουμουζιάς, Ιωάννα Τσόκου.
    Λαϊκά μέλη: Παρασκευή Αλεξιάδου, Μαρία Στεφανούρη, Θάλεια Τσόγκα, Σάλεμ Σαμουήλ.

     

    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ/ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
    (Αντιδήμαρχοι: Κ. Γιαννακίδου – Π. Καζαντζίδης)

    Συντονιστής: Νικολέτα Καλίτσου.
    Αιρετά μέλη: Ουρανία Κοκκινίδου, Φωτεινή Δάντση- Κούβελα.
    Λαϊκά μέλη: Γεώργιος Σταματιάδης, Αντώνιος Καράγιωργας, Ηρώ Τσιτώτα.

  • Χρήσιμα Τηλέφωνα

    ΑΚΡΙΒΑΚΗ ΑΝΝΑ (ΑΝΝΥ)- ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ 2313318508
    ΦΛΩΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ- ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ 2313318503
    ΒΡΟΥΛΛΗ ΑΝΝΑ- ΒΕΒΑΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΚΟΚ-ΓΝΗΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ-ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΚΥΕ 2313318502
    ΓΑΛΑΤΑ ΕΙΡΗΝΗ-ΤΑΜΕΙΟ-ΒΕΒΑΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΚΟΚ-ΓΝΗΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ 2313318501
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ 2313318510
    ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΑΝΝΑ-ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2313318500
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΡΤΑΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
    ΔΟΥΚΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 2313317282
    ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ 2313317290 & 2313317966

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μάρτιος, 24