Τμήμα Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας


Γ’ Δημοτική Κοινότητα
Θεοφίλου 25, Άνω Πόλη
Τηλ: 2313 318268, 2313 318269, 2313 318271,

2313 318273
Fax: 2313316153

e.mail: c-koinotita@thessaloniki.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00 – 14:00
(Ταμείο 08:00 – 12:00)

Η Γ΄ Κοινότητα χωροθετείται στην Άνω Πόλη ή Παλιά Πόλη  της Θεσσαλονίκης στο βορειοδυτικό τομέα της πόλης, κτισμένη σε λόφο με βραχώδες έδαφος και μεγάλες κλίσεις. Εκτείνεται από τη βόρεια πλευρά της οδού Αγίου Δημητρίου ως τα τείχη της Ακρόπολης – Επταπυργίου, ενώ ανατολικά, από τα τείχη επί της οδού Ελένης Ζωγράφου, έως δυτικά στην πλατεία Μουσχουντή (Παλιά Λαχαναγορά).

Ως ιστορική αναφορά, η διάσωση της Άνω Πόλης από την καταστροφική πυρκαγιά του 1917, όπως και η ανακήρυξή της σε «παραδοσιακό οικισμό» το 1979, συντέλεσαν στη διατήρηση της παλαιότερης δόμησης και του μοναδικού παραδοσιακού της ύφους, με τα διατηρητέα κτίσματα, τα λιθόστρωτα δρομάκια, τις μικρές πλατείες και τα στενά αδιέξοδα.

Η διοικητική της λειτουργία ξεκίνησε το 1997, με την ονομασία 3ο Δημοτικό Διαμέρισμα, στο πλαίσιο του Νόμου 2539/97 «Καποδίστριας». Το 2010, η ανωτέρω ονομασία αντικαταστάθηκε από την ονομασία Γ΄Δημοτική Κοινότητα, λόγω της  νέας διοικητικής διαίρεσης  που προέβλεπε ο Ν.3852/2010  «Πρόγραμμα Καλλικράτης», όπου μετονομάστηκαν τα «Δημοτικά Διαμερίσματα» σε «Δημοτικές Κοινότητες» ή «Δημοτικές Ενότητες» σε περιπτώσεις προσάρτησης άλλων Δήμων στον κεντρικό Δήμο. Νέες τροποποιήσεις επέφερε το 2018, ο Ν.4555/2018 «Πρόγραμμα Κλεισθένης», οι οποίες αναβαθμίζουν τη διοίκηση των «Δημοτικών Κοινοτήτων» και Δημοτικών Ενοτήτων.

Αναλυτικές πληροφορίες για την περιοχή και τις υπηρεσίες της Γ’  Κοινότητας
θα βρείτε στο ενημερωτικό φυλλάδιο και στο χάρτη που ακολουθούν

Ενημερωτικό Φυλλάδιο Γ' Δημ. Κοινότητας

Χάρτης Πολιτιστικών Διαδρομών Άνω Πόλης - Cultural Routes Map of Ano Polis

3η Δημοτική κοινότητα

Όρια Γ' Κοινότητας

Από ανατολικά: Ελένης Ζωγράφου (παράλληλη των κοιμητηρίων Ευαγγελιστρίας) – Λεωφόρος Όχι – Ακροπόλεως – Επταπυργίου – Ελευθερίου Βενιζέλου – Αγράφων – Τείχη Ευκλείδου – Σαχτούρη – Πλατεία Μουσχουντή – Οδός Φιλώτα – Βόρεια πλευρά οδού Αγίου Δημητρίου (η νότια πλευρά οδού Αγίου Δημητρίου είναι τα σύνορα της Α΄Κοινότητας) – Ελένης Ζωγράφου

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ

Στην Γ’ Δημοτική Κοινότητα μπορείτε να εξυπηρετηθείτε σχετικά με:

 • Κάρτα Στάθμευσης Μόνιμου Κάτοικου

  Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης Thesi Οι μόνιμοι κάτοικοι στις περιοχές εφαρμογής του THESi δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στις θέσεις με την μπλε διαγράμμιση στη γειτονιά τους. Αφού υποβάλουν αίτηση για έκδοση της ειδικής κάρτας μόνιμου κατοίκου και εφόσον αυτή γίνει δεκτή, τότε θα πρέπει, μόλις παραλάβουν την ειδική κάρτα, να την τοποθετήσουν σε εμφανές σημείο στο αυτοκίνητό τους. Η ειδική αυτή κάρτα μόνιμου κατοίκου πιστοποιεί στη Δημοτική Αστυνομία ότι το συγκεκριμένο όχημα, που έχει σταθμεύσει στις θέσεις με την μπλε διαγράμμιση, έχει δικαίωμα δωρεάν στάθμευσης στη συγκεκριμένη περιοχή.

  Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το  νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης εδώ και εδώ

  Επίσης μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης  εδώ ‎

  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

  Χορηγείται µόνο µία Κάρτα Στάθμευσης Μόνιμου Κατοίκου ανά διαμέρισμα, την οποία δικαιούνται οι κάτοχοι Ε.Ι.Χ. µε ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας και µε άδεια κυκλοφορίας στο όνοµα του ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή της κατοικίας. Αφορά µόνο κατοικίες και όχι επαγγελματική στέγη.

  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • Ιδιοκτήτες
  1. ΕΚΤΥΠΩΣΗ Ε1 τελευταίου έτους (φωτοτυπία όλων των σελίδων µε σβησµένα τα οικονοµικά στοιχεία).
   Πρέπει να αποδεικνύεται η µόνιµη κατοικία εντός των ορίων, που ορίζονται για τη χορήγηση της κάρτας µονίµου κατοίκου.
   Σε περίπτωση πρόσφατης αγοράς ακινήτου ή πρόσφατης αλλαγής διεύθυνσης κατοικίας, προσκοµίζεται αλλαγή στοιχείων, ως προς τη διεύθυνση, από την αρµόδια εφορία.
  2. ΕΚΤΥΠΩΣΗ Ε9 (Να περιέχει το σχετικό ακίνητο)
  3. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (φωτοτυπία)
  4. ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (φωτοτυπία)
  5. ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΕ ΙΣΧΥ (φωτοτυπία)
  6. ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ (φωτοτυπία) ή άλλης εταιρίας (φωτοτυπία), όπου θα βεβαιώνεται το οικιακό τιµολόγιο. Σε περίπτωση πρόσφατης σύνδεσης, φωτοτυπία του συµβολαίου µε τη ΔΕΗ ή άλλη εταιρία.
  7. ΑΙΤΗΣΗ (Χορηγείται από την Υπηρεσία)
  • Ενοικιαστές
  1. ΕΚΤΥΠΩΣΗ Ε1 τελευταίου έτους (φωτοτυπία όλων των σελίδων µε σβησµένα τα οικονοµικά στοιχεία).
   Πρέπει να αποδεικνύεται η µόνιµη κατοικία εντός των ορίων, που ορίζονται για τη χορήγηση της κάρτας µονίµου κατοίκου.
   Σε περίπτωση πρόσφατης µετακόµισης, προσκοµίζεται αλλαγή στοιχείων, ως προς τη διεύθυνση, από την αρµόδια εφορία.
  2. ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΕ ΙΣΧΥ (Φωτοτυπία) ή εκτύπωση από την ανάλογη εφαρµογή.
   Σε περίπτωση που αυτό έχει λήξει, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ, όπου θα δηλώνεται η συνέχιση της µίσθωσης.
  3. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (φωτοτυπία)
  4. ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (φωτοτυπία)
  5. ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΕ ΙΣΧΥ (φωτοτυπία)
  6. ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ (φωτοτυπία) ή άλλης εταιρίας (φωτοτυπία), όπου θα βεβαιώνεται το οικιακό τιµολόγιο. Σε περίπτωση πρόσφατης σύνδεσης, φωτοτυπία του συµβολαίου µε τη ΔΕΗ ή άλλη εταιρία.
  7. ΑΙΤΗΣΗ (Χορηγείται από την Υπηρεσία)

  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  1. Σε περίπτωση LEASING, φωτοτυπία συµβολαίου µεταξύ εταιρίας και ενδιαφεροµένου. Εάν η εταιρία παραχωρεί το όχηµα µέσω LEASING στον ενδιαφερόµενο, θα προσκοµίζει βεβαίωση στον ενδιαφερόµενο, ότι παρέχει µόνο σε αυτόν το όχηµα, προκειµένου να το χρησιµοποιεί.
  2. H παραλαβή της κάρτας γίνεται µε την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
 • Πρόστιμα παραβάσεων K.O.K

  Εφαρμογή από 2-4-2018 του Νέου Κ.Ο.Κ. (Ν.4530/2018 ΦΕΚ 59/30-3-2018) στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δ.Θ.

  Ωράριο λειτουργίας Ταμείου:
  Δευτέρα-Παρασκευή 8.00-12.00

  Πληροφορίες : 231331 8270-2313318271-2313318275

  Η εξόφληση των προστίμων μπορεί να γίνει και μέσω POS.

  Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη ΑΦΜ του κατόχου του οχήματος από επίσημο έγγραφο.
  Δημοτική Αστυνομία

 • Παράταση ωραρίου χρήσης μουσικής

  Η παραλαβή-κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών για την έκδοση άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής καταστήματος Κ.Υ.Ε. πραγματοποιείται στο αρμόδιο γραφείο της Γ’  Κοινότητας . Τηλέφωνο επικοινωνίας 231331 8271
   Νέα Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου 1071/2017 που αφορά την παράταση ωραρίου χρήσης μουσικής σε Κ.Υ.Ε. του Δήμου Θεσσαλονίκης.
   Δικαιολογητικά που απαιτούνται.
  ⇒ Αίτηση ατομικής επιχείρησης
  ⇒ Αίτηση εταιρείας
  ΠΡΟΣΟΧΗ : Όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν άδεια μουσικής η οποία όμως έχει λήξει, θα πρέπει πρώτα να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία της επιχείρησης τους στη σελίδα  notifybusiness.gov.gr

 • Πληροφορίες παροχής κοινωνικών υπηρεσιών

 • Ανταποκριτής Ο.Γ.Α

 • Υποβολή αιτήματος

  IMC - improve my cityΤο “Βελτιώνω την πόλη μου” είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα καταχώρησης
  και διαχείρισης αιτημάτων πολιτών.
  Κάντε κλικ στην εικόνα αριστερά για συνδεθείτε σ’ αυτήν.

 • Επικύρωση αντιγράφων - Θεώρηση γνησίου υπογραφής

  • Θεώρηση Αντιγράφων

   Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 του ν. 4250/2014 «Διοικητικές Απλουστεύσεις-Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών του Δημοσίου Τομέα-Τροποποίηση Διατάξεων του π.δ. 318/1992 (Α΄161) και λοιπές ρυθμίσεις» (ΦΕΚ 74 /Α΄/26.03.2014) έχει καταργηθεί η υποχρέωση υποβολής πρωτοτύπων εγγράφων που έχουν εκδοθεί από τις υπηρεσίες και τους φορείς που υπάγονται στην περίπτωση α΄ της παρ. 2 του άρθρου 1 του ως άνω νόμου ή επικυρωμένων αντιγράφων των εγγράφων αυτών από τους ενδιαφερόμενους και πλέον το Δημόσιο υποχρεούται να αποδέχεται τα απλά, ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα των εγγράφων αυτών. Αντίστοιχα, γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά τα απλά, ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα ιδιωτικών εγγράφων, εφόσον τα έγγραφα αυτά έχουν επικυρωθεί αρχικά από δικηγόρο καθώς και ευκρινή φωτοαντίγραφα από τα πρωτότυπα όσων ιδιωτικών εγγράφων φέρουν θεώρηση από τις υπηρεσίες και τους φορείς που εμπίπτουν στη ρύθμιση. Επίσης, γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά τα ευκρινή φωτοαντίγραφα αλλοδαπών εγγράφων, υπό την προϋπόθεση ότι τα έγγραφα αυτά έχουν επικυρωθεί πρωτίστως από δικηγόρο. Επισημαίνεται ότι οι διοικητικές αρχές, η Ελληνική Αστυνομία και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) εξακολουθούν να επικυρώνουν αντίγραφα από το πρωτότυπο ή από το ακριβές αντίγραφο της διοικητικής αρχής, που το εξέδωσε, μόνο στην περίπτωση που αυτά πρόκειται να υποβληθούν από τον ενδιαφερόμενο σε φορείς που δεν εμπίπτουν στις διατάξεις της εν λόγω ρύθμισης (π.χ. τράπεζα, ιδιωτική εταιρεία, συμβολαιογράφο).

  • Βεβαίωση Γνησίου Υπογραφής

   Η βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής προβλέπεται από τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου 11 του N.2690/99 «Κύρωση του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας και άλλες διατάξεις» (Φ.Ε.Κ.45/τ.Α΄/9-3-1999), όπως συμπληρώθηκαν από αυτές των παραγράφων 3 και 4 του άρθρου 16 του Ν.3345/2005 (Φ.Ε.Κ.138/τ.Α΄/16-6-2005). Όλες οι διοικητικές αρχές και τα Κ.Ε.Π. υποχρεούνται να βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής κάθε ενδιαφερομένου (άρθρο 11 παρ.1 Ν.2690/99,όπως συμπληρώθηκε με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 16 Ν.3345/2005).

   Η βεβαίωση για τους Έλληνες πολίτες γίνεται βάσει του δελτίου ταυτότητας, του διαβατηρίου ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής.

   Για τους αλλοδαπούς, εάν μεν είναι πολίτες κρατών- μελών της Ε.Ε., από το δελτίο ταυτότητας ή το διαβατήριο, ενώ στις άλλες περιπτώσεις, από το διαβατήριο ή άλλο έγγραφο βάσει του οποίου επιτρέπεται η είσοδός τους στη χώρα ή τα έγγραφα που έχουν εκδώσει οι αρμόδιες ελληνικές αρχές. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το διαβατήριο πρέπει να είναι σε ισχύ.

   Στην Κοινότητα στις ώρες εξυπηρέτησης κοινού 08:00-14:00.

Το Συμβούλιο συγκροτεί Επιτροπές που μελετούν και εισηγούνται θέματα για την υποβοήθηση του έργου του.
Στις επιτροπές συμμετέχουν υποχρεωτικά οι Σύμβουλοι της Κοινότητας και προαιρετικά δημότες της περιοχής με γνώσεις του αντικειμένου πάνω στα θέματα που απασχολούν τις Επιτροπές.

 • Συμβούλιο Γ' Δημοτικής Κοινότητας

 • Επιτροπές Γ' Δημοτικής Κοινότητας

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

  1.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

  Περιγραφή αντικειμένου:

  Υλοποίηση συσσιτίου και προσφορά βοήθειας σε άπορους- άστεγους πολίτες.

  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  ΑΙΡΕΤΑ ΜΕΛΗ ΒΑΡΣΑΜΗ ΣΤΕΛΛΑ
  ΖΕΡΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΓΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΝΟΥΣΚΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  ΛΑΪΚΑ ΜΕΛΗ ΜΠΙΣΚΙΤΖΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
  ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΟΥ ΟΛΓΑ
  ΜΥΛΩΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

   

  2.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

  Περιγραφή αντικειμένου:

  Οργάνωση- εφαρμογή προτάσεων πολιτιστικών εκδηλώσεων

  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΑΡΣΑΜΗ ΣΤΕΛΛΑ
  ΑΙΡΕΤΑ ΜΕΛΗ ΖΕΡΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΨΗΜΕΝΟΥ- ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΕΛΕΝΗ
  ΝΟΥΣΚΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  ΓΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΤΣΙΛΛΗ ΣΟΦΙΑ
  ΛΑΪΚΑ ΜΕΛΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ
    ΣΑΝΔΑΛΙΔΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ
    ΣΕΛΤΖΕΚΙΩΤΟΥ ΟΛΓΑ

  3.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

  Περιγραφή αντικειμένου:

  Θέματα που αφορούν πάρκα, οδούς κτίρια, οικόπεδα, πράσινο, καθαριότητα και ανακύκλωση

  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΝΙΟΡΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  ΑΙΡΕΤΑ ΜΕΛΗ ΒΑΡΣΑΜΗ ΣΤΕΛΛΑ
  ΖΕΡΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΝΟΥΣΚΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  ΨΗΜΕΝΟΥ- ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΕΛΕΝΗ
  ΛΑΪΚΑ ΜΕΛΗ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ
  ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΤΕΛΗΣ

   

   

  4.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

  Περιγραφή αντικειμένου:

  Θέματα για τον πολίτη και τους επιχειρηματίες

  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΨΗΜΕΝΟΥ- ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΕΛΕΝΗ
  ΑΙΡΕΤΑ ΜΕΛΗ ΒΑΡΣΑΜΗ ΣΤΕΛΛΑ
  ΚΟΝΙΟΡΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  ΓΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΤΣΙΛΛΗ ΣΟΦΙΑ
  ΛΑΪΚΑ ΜΕΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΤΣΙΚΟΥΡΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

   

 • Χρήσιμα Τηλέφωνα

   

  ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ Γ΄  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ 2313318272
  ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 2313318277
  ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ  –  ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ 2313318273
  ΑΔΑΜΟΥΔΗ ΟΛΓΑ – ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – ΒΕΒΑΙΩΤΙΚΑ – ΚΑΡΤΑ ΜΟΝΙΜΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ 2313318271
  ΔΑΟΥΛΑΡΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ –  ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΕΙΣ Κ.Υ.Ε .- ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ – ΒΕΒΑΙΩΤΙΚΑ 2313318278
  ΛΟΥΚΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ – ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ – ΓΝΗΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ – ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ – ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΚΑΡΤΑ ΜΟΝΙΜΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ 2313318269
  ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ – ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ (ΚΑΙ ΜΕΣΩ POS)
  ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ (ΚΑΙ ΜΕΣΩ POS) –  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ – ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 2313318268
  ΠΑΞΗΜΑΔΑ ΕΙΡΗΝΗ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΡΙΑ  Ο.Γ.Α. – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Γ’ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ 2313318271
  ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (ΚΛΗΤΗΡΑΣ) 2313318270
  ΡΙΤΖΑΛΕΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ –  ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ (ΚΑΙ ΜΕΣΩ POS) – ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ – ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΣΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ 2313318275
  ΤΖΙΩΤΖΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΚΤΙΡΙΟΥ Γ΄ΔΗΜ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
  FAX 2310200532

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σεπτέμβριος,19

Φίλτρα

Σα07Σεπ8:00 μμ11:45 μμΒΡΑΔΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ 2019Μουσική εκδήλωση της Γ΄Δημοτικής Κοινότητας8:00 μμ - 11:45 μμ Πλατεία Τσιτσάνη Φορέας: Γ' Δημοτική Κοινότητα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Η Γ΄ Κοινότητα διοργανώνει και φέτος τη θεσμοθετημένη μουσική εκδήλωση αφιέρωμα στη μνήμη του μεγαλύτερου δημιουργού του Ελληνικού λαϊκού τραγουδιού το Σάββατο 7-9-2019 και ώρα 20:00 στην ομώνυμη Πλατεία Βασίλη Τσιτσάνη (τέρμα Δημ. Πολιορκητού – Άνω Πόλη).

Η εκδήλωση πλαισιώνεται από μουσικά σχήματα της πόλης που παρουσιάζουν τραγούδια του μεγάλου λαϊκού συνθέτη.

Ώρα

(Σάββατο) 8:00 μμ - 11:45 μμ

Τοποθεσία

Πλατεία Τσιτσάνη

Σθενωνος 1, Θεσσαλονίκη 546 33

Φορέας

Γ' Δημοτική Κοινότητατηλ. 2313318273 c-koinotita@thessaloniki.gr Θεοφίλου 25 ΤΚ.54633

13Σεπ(Σεπ 13)8:30 μμ15(Σεπ 15)11:21 μμ"WALL FESTIVAL" στη Γ΄Δημοτική ΚοινότηταΤριήμερο εκδηλώσεων στο πάρκο Στέργιου Πολυδώρου8:30 μμ - 11:21 μμ (15) Πάρκο Στεργίου Πολυδώρου Φορέας: Γ' Δημοτική Κοινότητα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Η Γ΄ Κοινότητα διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων με τίτλο «WALL FESTIVAL» 13, 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2019 (Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή) στο πάρκο Στέργιου Πολυδώρου και ώρα 20:30.

Το πρόγραμμα θα πλαισιωθεί από καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα με αφιέρωμα σε rock, jazz και funk ήχους και στo ρεμπέτικο – ελληνικό έντεχνο τραγούδι.

Παράλληλα θα περιλαμβάνει δρώμενα για μικρά παιδιά, έκθεση φωτογραφίας «Wall Photo Festival» και επιπλέον θα συμμετέχει με δημιουργικά εργαστήρια το πρόγραμμα «Το Δωμάτιο της Γειτονιάς» που δραστηριοποιείται σε χώρο της Γ΄ Κοινότητας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ώρα

13 (Παρασκευή) 8:30 μμ - 15 (Κυριακή) 11:21 μμ

Τοποθεσία

Πάρκο Στεργίου Πολυδώρου

Έναντι της Στεργίου Πολυδώρου 1 & Αγράφων

Φορέας

Γ' Δημοτική Κοινότητατηλ. 2313318273 c-koinotita@thessaloniki.gr Θεοφίλου 25 ΤΚ.54633

Σα21Σεπ7:30 μμ9:30 μμΕκδήλωση στην Πλατεία ΡομφέηΑγιασμός και μουσικό πρόγραμμα με τους μαθητές του Ωδείου Άνω Πόλης7:30 μμ - 9:30 μμ Πλατεία Ρομφέης Φορέας: Γ' Δημοτική Κοινότητα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Η Γ΄ Δημοτική Κοινότητα διοργανώνει εκδήλωση στην Πλατεία Ρομφέη (Πλ.Κρίσπου-Κουλέ-Καφέ) σε συνεργασία με το Ωδείο Άνω Πόλης το Σαββάτο 21 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19:30.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, με ευχές για τους μαθητές του Ωδείου και στη συνέχεια οι καθηγητές του θα παρουσιάσουν πρόγραμμα με κιθάρα – demo και φωνή.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ώρα

(Σάββατο) 7:30 μμ - 9:30 μμ

Τοποθεσία

Πλατεία Ρομφέης

Φορέας

Γ' Δημοτική Κοινότητατηλ. 2313318273 c-koinotita@thessaloniki.gr Θεοφίλου 25 ΤΚ.54633

Κυ29Σεπ7:30 μμ10:30 μμ17o Σεργιάνι στη Λαϊκή μας ΠαράδοσηΜουσικοχορευτική εκδήλωση στο πάρκο Στέργιου Πολυδώρου7:30 μμ - 10:30 μμ Πάρκο Στεργίου Πολυδώρου Φορέας: Γ' Δημοτική Κοινότητα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Η Γ΄ Κοινότητα διοργανώνει την εκδήλωση «17ο Σεργιάνι στη Λαϊκή μας Παράδοση» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό – Λαογραφικό Σύλλογο «Οι Φίλοι της Παράδοσης» την Κυριακή 29 – 9 – 2019 και ώρα 19:30 στο πάρκο Στέργιου Πολυδώρου (Μεσαία Πορτάρα – Άνω Πόλη).

Θα εξελιχθεί ένα μουσικοχορευτικό σεργιάνι στις περιοχές ΟΡΕΙΝΗ ΣΕΡΡΩΝ – ΒΛΑΧΟΧΩΡΙΑ ΒΕΡΜΙΟΥ – ΓΡΕΒΕΝΑ –
ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ώρα

(Κυριακή) 7:30 μμ - 10:30 μμ

Τοποθεσία

Πάρκο Στεργίου Πολυδώρου

Έναντι της Στεργίου Πολυδώρου 1 & Αγράφων

Φορέας

Γ' Δημοτική Κοινότητατηλ. 2313318273 c-koinotita@thessaloniki.gr Θεοφίλου 25 ΤΚ.54633