Ρεσιτάλ λυρικού τραγουδιού με τίτλο «INSIEME» διοργανώνει το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2026, με τους Αναστασία Πατσακίδου (σοπράνο),
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο του Πνευματικού Κέντρου, στις 20:00.
Δύο γυναικείες φωνές, μία ανδρική και ένα πιάνο συναντιούνται στη σκηνή για να αφηγηθούν ιστορίες, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στο λυρικό τραγούδι από το μπαρόκ έως τη σύγχρονη εποχή. Άριες και τραγούδια από διαφορετικές περιόδους, συνθέτες και αισθητικές, ιστορίες αγάπης, πάθους, μίσους, νικητές, χαμένοι και αφηγητές, συνυπάρχουν στο μουσικό αυτό ταξίδι.
Ο τίτλος *Insieme* — «μαζί» — εκφράζει τόσο τη σύμπραξη των ερμηνευτών όσο και την ουσία της ίδιας της συναυλίας: τη συνάντηση φωνών, μουσικής και συναισθημάτων που συνδιαλέγονται με το κοινό.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Ώρα
11/02/202620:00
X
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.