22.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΔιεύθυνση Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών ΜελετώνΠρόσκληση πολιτών για την “τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου για την εκ νέου...

Πρόσκληση πολιτών για την “τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου για την εκ νέου επιβολή της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης σε ακίνητο στο Ο.Τ.

Σας γνωρίζουμε ότι με την υπ’ αριθμ. 543/20-09-2021 απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ενέκρινε την “τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου για την εκ νέου επιβολή της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης σε ακίνητο στο Ο.Τ. που περικλείεται από τις οδούς Περδίκα, Κλεάνθους, Πάρνηθος και Υμηττού “ως χώρου παιδικής χαράς” σε συμμόρφωση προς την υπ’ αριθμ. 229/2005 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.”

 Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία καλούμε τους ενδιαφερομένους να επισκεφτούν την ιστοσελίδα μας (thessaloniki.gr/Θέλω από τον Δήμο/ο Δήμος/Γενική Διεύθυνση/Διεύθυνση  Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών/Ανακοινώσεις), ή  σε περίπτωση αδυναμίας να προσέρχονται στην Διεύθυνση Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών, Αγγελάκη 13, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, και κατόπιν ραντεβού (τηλ. Επικοινωνίας 231.3318.487 κα Αντωνιάδου), προκειμένου να λάβουν γνώση της προτεινόμενης τροποποίησης και να υποβάλουν τις ενδεχόμενες ενστάσεις τους εντός προθεσμίας δέκα πέντε ημερών.

Σχέδιο

ΑΔΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ