13 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση της υπηρεσίας «Ενεργειακές επιθεωρήσεις για...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση της υπηρεσίας «Ενεργειακές επιθεωρήσεις για την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών στο κτίριο της Αρχιτεκτονικής και στο κτίριο της Βιβλιοθήκης Δήμου Θεσσαλονίκης»

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κλειστές προσφορές και συμπλήρωση τιμολογίου, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την ανάθεση της υπηρεσίας «Ενεργειακές επιθεωρήσεις για την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών στο κτίριο της Αρχιτεκτονικής και στο κτίριο της Βιβλιοθήκης Δήμου Θεσσαλονίκης» π. δ. 12.233,35 € με Φ.Π.Α.,

 

Διευκρίνιση για τον πρόχειρο διαγωνισμό για την εκτέλεση της εργασίας «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ∆ΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ∆ΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Διευκρινίζεται ότι:

1) Ο χρόνος εκτέλεσης της εργασίας ορίζεται στο άρθρο 12 της διακήρυξης και είναι εντός είκοσι (20) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της πρωτοκόλλησης της σύμβασης

2) Ο αναφερόμενος χρόνος εκτέλεσης της εργασίας εντός 15 εργάσιμων ημερών που αναφέρεται στην υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 6 της διακήρυξης τέθηκε εκ παραδρομής.

 

Σε περίπτωση που κάποιος από τους υποψήφιους διαγωνιζόμενους έχει ήδη εκδώσει την Υπεύθυνη Δήλωση σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. Α.1. της Διακήρυξης, αυτή θα γίνει δεκτή από την Επιτροπή Διενέργειας του διαγωνισμού.

 

Επισημαίνεται ότι η παραπάνω διευκρίνιση δεν τροποποιεί όρους της διακήρυξης παρά μόνο αποσαφηνίζει τυπογραφικά σφάλματα στη διατύπωση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κλειστές προσφορές και συμπλήρωση τιμολογίου, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την ανάθεση της  υπηρεσίας «Ενεργειακές επιθεωρήσεις για την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών στο κτίριο της Αρχιτεκτονικής και στο κτίριο της Βιβλιοθήκης Δήμου Θεσσαλονίκης» π. δ. 12.233,35 € με Φ.Π.Α., για τις ανάγκες της  Διεύθυνσης  Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών   του   Δήμου Θεσσαλονίκης και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο γραφείο 020 του κτιρίου Ε΄ του Κεντρικού Καταστήματος του Δήμου Θεσσαλονίκης Β. Γεωργίου Α΄ 1 την 21/10/2015 ημέρα Τετάρτη ώρα έναρξης   παραλαβής    προσφορών  10:00π.μ.  και ώρα λήξης 10:30 π.μ.
Το ως άνω έργο αποτελεί Υποέργο της Πράξης “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ”, η οποία έχει ενταχθεί στον ’ξονα Προτεραιότητας 04- Ψηφιακή σύγκλιση και επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας του Επιχειρησιακού Προγράμματος Μακεδονίας – Θράκης. Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Το έργο θα βαρύνει τις πιστώσεις της ανωτέρω Πράξης με Σ.Α.Ε. Ε0618 και κωδ. ΠΔΕ 2012ΣΕ06180063.
Οι υποψήφιοι ανάδοχοι υποχρεούνται να καταθέσουν «Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής» μαζί με την προσφορά τους, για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2% επί της προϋπολογισθείσας δαπάνης από την υπηρεσία εκτός Φ.Π.Α.  ισχύος πέντε(5) μηνών. Η αξία της εγγυητικής συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 199,00€ (εκατόν ενενήντα εννέα ευρώ ).
Τον προμηθευτή βαρύνουν ο Φ.Ε., τα έξοδα δημοσίευσης και κάθε τυχόν  νόμιμη κράτηση. Επιπλέον επιβαρύνεται με κράτηση ύψους 0,10% επί της αξίας της σύμβασης χωρίς το Φ.Π.Α. υπέρ της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4, παρ.3 του Ν.4013/2011).
Πληροφορίες για τη διακήρυξη και τα λοιπά στοιχεία του διαγωνισμού όπως και αντίγραφο της διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από το Τμήμα Ενεργειακού και Βιοκλιματικού Σχεδιασμού, οδός Αγγελάκη 13, 2ος όροφος, αρμ. κ. Ι. Τσικώτη, τηλ. 2313318479.
Τα τεύχη του διαγωνισμού είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.
Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αναβληθεί για οποιοδήποτε αιτία, ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται η επόμενη εργάσιμη μέρα και ίδια ώρα.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ