16.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΔιενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την «Προμήθεια σιδηρουργικών προϊόντων-αναλώσιμα»

Διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την «Προμήθεια σιδηρουργικών προϊόντων-αναλώσιμα»

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αφορά στη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την «Προμήθεια σιδηρουργικών προϊόντων-αναλώσιμα» Π.Δ. 73.241,20 € με Φ.Π.Α.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην «Προμήθεια σιδηρουργικών προϊόντων-αναλώσιμα» Π.Δ. 73.241,20 € με Φ.Π.Α., για τις ανάγκες των Υπηρεσιών : α) Της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων και β) Της Διεύθυνσης Κατασκευών και Συντηρήσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό βάσει της Υ.Α. 11389/93 περί ΕΚΠΟΤΑ, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή ανά είδος προσφορά και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο γραφείο 020 του κτιρίου Ε΄ του Κεντρικού Καταστήματος του Δήμου Θεσσαλονίκης Β. Γεωργίου Α΄ 1 την 30/ 10 / 2015 ημέρα Παρασκευή ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 11.00΄π.μ. και ώρα λήξης 11.30΄π.μ.
Ο χρόνος ισχύος της σύμβασης ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την ημερομηνία πρωτοκόλλησης της.
Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί όσοι νόμιμα ασχολούνται με την εμπορία ή την παραγωγή των υπό προμήθεια ειδών και είναι εγγεγραμμένοι στα οικεία Επιμελητήρια.
Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής ορίζεται σε 2% επί της προϋπολογισθείσης από την υπηρεσία δαπάνης χωρίς Φ.Π.Α., ισχύος επτά (7) μηνών και συντεταγμένης κατά τον τύπο που ισχύει στο Δημόσιο.
Η ανακοίνωση των πρακτικών (δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών), καθώς και το άνοιγμα
των οικονομικών προσφορών θα γίνεται γνωστό στους συμμετέχοντες με έγγραφο της υπηρεσίας.
Τον ανάδοχο βαρύνουν τα έξοδα δημοσίευσης της περιληπτικής διακήρυξης της δημοπρασίας, η κράτηση 0,10 % υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημόσιων Συμβάσεων, ο αναλογούν φόρος εισοδήματος στο καθαρό ποσό της αξίας, και οι λοιπές νόμιμες κρατήσεις.
Πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές θα δίνονται από τη Διεύθυνση Κατασκευών και Συντηρήσεων κ. Κυριακή Ντεργιόγλου τηλ. 231331 8443 και από τη Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων κ. Αστέριος Αστεριάδης τηλ. 231331 8309.
Αντίγραφα της διακήρυξης θα δίνονται από τη Δ/νση Οικονομικής & Ταμειακής Διαχείρισης -Τμήμα Προκηρύξεων & Δημοπρασιών, Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος όροφος, γραφείο 109Β, τηλ. 231331 7538, αρμόδια υπάλληλος Αν. Απουσίδου, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Τα τεύχη του διαγωνισμού είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.
Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αναβληθεί για οποιοδήποτε αιτία, ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται η επόμενη εργάσιμη μέρα και ίδια ώρα.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 878/2015 Απόφαση Δημάρχου Θεσσαλονίκης

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

Για το σώμα της διακήρυξης και τα λοιπά τεύχη κάντε κλικ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ