24.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση των υπηρεσιών μεταφοράς μουσικών οργάνων και...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση των υπηρεσιών μεταφοράς μουσικών οργάνων και λοιπών ειδών για τις ανάγκες υλοποίησης εκδηλώσεων της Δ/νσης Πολιτισμού & Τουρισμού

Προκήρυξη επαναληπτικού πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού με κλειστές προσφορές για την ανάθεση των υπηρεσιών μεταφοράς μουσικών οργάνων και λοιπών ειδών για τις ανάγκες υλοποίησης εκδηλώσεων της Δ/νσης Πολιτισμού & Τουρισμού π.δ. 28.978,80 € με Φ.Π.Α.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην ανάθεση των υπηρεσιών μεταφοράς μουσικών οργάνων και λοιπών ειδών, για τις ανάγκες υλοποίησης εκδηλώσεων της Δ/νσης Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, προϋπολογισμού δαπάνης 28.978,80 € με Φ.Π.Α., προκηρύσσει επαναληπτικό πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με κλειστές προσφορές και συμπλήρωση τιμολογίου σύμφωνα με το σχέδιο της υπηρεσίας με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή προσφορά και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Κεντρικό Δημοτικό κατάστημα, κτίριο Ε, γραφείο 020Ε, Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, την 12/08/2016 ημέρα Παρασκευή, ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10:00 π.μ. και ώρα λήξης 10:15 π.μ.
Η ανακοίνωση των πρακτικών (δικαιολογητικών – τεχνικών προσφορών), καθώς και το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών θα γίνεται γνωστό στους συμμετέχοντες με έγγραφο της υπηρεσίας.
Τον προμηθευτή βαρύνουν ο Φ.Ε.,  0,10% υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4, παρ 3 του Ν. 4013/2011), τα έξοδα δημοσίευσης της περιληπτικής διακήρυξης της δημοπρασίας και τυχόν επαναληπτικών δημοπρασιών και όλες οι νόμιμες κρατήσεις.
Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές και τα στοιχεία του διαγωνισμού, οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν από τα αρμόδια Τμήματα της Δ/νσης Πολιτισμού & Τουρισμού :
Τμήμα Διοργάνωσης Εκδηλώσεων και Φεστιβάλ :
Υπάλληλος : Κωνσταντινίδης Δημήτρης, τηλ. : 2313-318217, 2313-318214
Τμήμα Δημοτικών Μουσικών Σχημάτων :
Υπάλληλος : Μ. Τζουμάκη, τηλ. 2313-318256
Τμ. Τουρισμού :
Υπάλληλος : Ι. Μυταυτσή, τηλ. 2313-318216
Αντίγραφα της διακήρυξης και πληροφορίες για τους όρους της, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών, Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, γραφείο 109 1Β, υπάλληλος Ειρήνη Ναούμ, τηλ. 2313-317536, e-mail: e.naoum@thessaloniki.gr
Τα τεύχη του διαγωνισμού θα είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
 
 
Γ. ΡΑΝΕΛΛΑ
Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ ε δ ώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ