22.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση των εργασιών μετάφρασης ξενόγλωσσων κειμένων, ταυτόχρονης...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση των εργασιών μετάφρασης ξενόγλωσσων κειμένων, ταυτόχρονης διερμηνείας & μετάφρασης-υπερτιτλισμοί

Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την ανάθεση των εργασιών μετάφρασης ξενόγλωσσων κειμένων, ταυτόχρονης διερμηνείας και μετάφρασης-υπερτιτλισμοί του Δήμου Θεσσαλονίκης π. δ. 31.759,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

 

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην ανάθεση των εργασιών μετάφρασης ξενόγλωσσων κειμένων, ταυτόχρονης διερμηνείας και μετάφρασης-υπερτιτλισμοί του Δήμου Θεσσαλονίκης προϋπολογισθείσας δαπάνης 31.759,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Βασ.Γεωργίου Α΄1, Κτίριο Ε, ημιώροφος, γραφείο 020) 10-08-2016 ημέρα Τετάρτη ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 11.00π.μ. και ώρα λήξης 11.15π.μ.

Η ανακοίνωση των πρακτικών (δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών) καθώς και το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών θα γίνει γνωστό στους συμμετέχοντες με έγγραφο της υπηρεσίας.

Τον προμηθευτή βαρύνουν ο Φ.Ε., 0,10% υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, τα έξοδα δημοσίευσης και όλες οι νόμιμες κρατήσεις.

Πληροφορίες για τα στοιχεία του διαγωνισμού και αντίγραφα της διακήρυξης θα δίνονται από το Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών, Βασ.Γεωργίου Α΄1, 1ος όροφος, γραφείο 109Β, τηλ. 2313 317537, αρμόδια κ. Κ.Ασβεστά κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Τα τεύχη της διακήρυξης είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 

 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ ε δ ώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ