22.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΠρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Απευθείας Ανάθεση για την προμήθεια επιβατικού οχήματος για...

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για την προμήθεια επιβατικού οχήματος για την Διεύθυνση Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης, προϋπολογισμού δαπάνης 16.199,36 € με ΦΠΑ 24%.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για την προμήθεια επιβατικού οχήματος για την Διεύθυνση Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προτίθεται να προβεί σε απευθείας ανάθεση για την προμήθεια επιβατηγού οχήματος για την Διεύθυνση Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης, π.δ. 16.199,36 € με ΦΠΑ 24%, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 24/2018 μελέτη του Τμήματος Μελετών & Σχεδιασμού Συστημάτων Καθαριότητας της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων.

Οι φάκελοι των προσφορών θα κατατεθούν μέχρι τις ___05-12-2018___ ημέρα __Τετάρτη__ και ώρα 14:00 μ.μ. στο Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών της Δ/νσης Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης, Δημαρχιακό Μέγαρο Βασ. Γεωργίου Α΄1 ΤΚ 54636, Κτίριο Β΄ 1ος όροφος γραφείο 109Β, αρμόδιος υπάλληλος Παύλος Κωνσταντίνου, τηλ. 2313317531.

Τα περιεχόμενα του φακέλου της προσφοράς ορίζονται ως εξής :

α. Ένας υποφάκελος με την ένδειξη “Τεχνική προσφορά” στον οποίο περιλαμβάνεται:
– Αναλυτική Τεχνική περιγραφή του προσφερόμενου είδους, σύμφωνα με τις Τεχνικές Προδιαγραφές (Υπ’ αριθμ. 24/2018 μελέτη του Τμήματος Μελετών & Σχεδιασμού Συστημάτων Καθαριότητας της Δ/νσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων).
  Συμπληρωμένο το Υπόδειγμα Τεχνικής Προσφοράς / Φύλλο Συμμόρφωσης

β.Ένας υποφάκελος με την ένδειξη “Οικονομική προσφορά” στον οποίο περιλαμβάνεται
  Η Οικονομική Προσφορά του οικονομικού φορέα (προμηθευτή) σύμφωνα με το Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς.

γ.Ένας υποφάκελος με την ένδειξη “Δικαιολογητικά μη αποκλεισμού” (προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ. 1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016) στον οποίο περιλαμβάνονται τα παρακάτω δικαιολογητικά σύμφωνα με το άρθρο 80 παρ. 2 και 3 του Ν.4412/2016.

• Απόσπασμα ποινικού μητρώου. Η υποχρέωση αφορά ιδίως: α) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, β) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
• Φορολογική ενημερότητα (για κάθε νόμιμη χρήση εκτός είσπραξης)
• Ασφαλιστική ενημερότητα
• Αντίγραφο καταστατικού της εταιρίας

Πληροφορίες για την ανωτέρω προμήθεια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από την Δ/νση Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων, αρμόδιος υπάλληλος Π. Βοΐδης, τηλ. 2310 494545.

O ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ                                               H ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ                                                   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ                      ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ

Για να κατεβάστε τις Τεχνικές Προδιαγραφές και τον Ενδεικτικό Προϋπολογισμό, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε το Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε το Υπόδειγμα Τεχνικής Προσφοράς, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ