17.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΠροκήρυξη φανερής, προφορικής, πλειοδοτικής δημοπρασίας για τη σύναψη σύμβασης δύο (2) ετών,...

Προκήρυξη φανερής, προφορικής, πλειοδοτικής δημοπρασίας για τη σύναψη σύμβασης δύο (2) ετών, με ενδιαφερόμενη εταιρεία (φυσικό ή νομικό πρόσωπο), εγγεγραμμένη στα Επιμελητήρια και αδειούχο από εγκεκριμένο φορέα, με αντικείμενο τη «Συλλογή και Διαχείριση Αποβλήτων Συσσωρευτών Μολύβδου-Οξέος»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για τη σύναψη σύμβασης δύο (2) ετών, με ενδιαφερόμενη εταιρεία (φυσικό ή νομικό πρόσωπο), εγγεγραμμένη στα Επιμελητήρια και αδειούχο από εγκεκριμένο φορέα, με αντικείμενο τη «Συλλογή και Διαχείριση Αποβλήτων Συσσωρευτών Μολύβδου-Οξέος» (ΕΚΑ 16 06 01*), σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/1981: «Περί διαδικασίας και όρων διενέργειας Δημοπρασιών για εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων των Δήμων και Κοινοτήτων».

Η δημοπρασία θα γίνει στις 18/05/2018, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, στο Δημοτικό Κατάστημα Θεσσαλονίκης,  οδός Βασ. Γεωργίου Α΄ 1α,  γραφ. 020, ημιώροφος κτίριο Ε΄, ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών  (άρθρο 1, παρ. 1 του Π.Δ. 270/1981),  με ώρα έναρξης  11.00΄ π.μ. και ώρα λήξης 12.00΄μ. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, η δημοπρασία δεν διεξαχθεί την προαναφερθείσα ημερομηνία, τότε θα επαναληφθεί στις 21/05/2018,  ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα από 11.00΄μ. μέχρι 12.00΄μ., στον ίδιο χώρο.

Η τιμή εκκίνησης της  δημοπρασίας αναφέρεται στον  παρακάτω πίνακα:

ΥΛΙΚΑ   ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΝΑΖ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ %  ΠΟΣΟΣΤΟ LME-1
1. Μεταχειρισμένοι Συσσωρευτές  Μολύβδου-Οξέος  Δήμου Θεσ/νίκης ≈ 85τμχ : 2,5 τόνοι ετησίως

28 % ελάχιστη τιμή (βάσει χρηματιστηριακής αξίας)

Όπου:

LME-1: η τιμή του μετάλλου (μολύβδου) του προηγούμενου μήνα, όπως δίνεται από το London Metal Exchage.  Ιστότοπος: https://www.lme.com/Market-Data/reports-and-data/Monthly-averages.

Το προτεινόμενο ποσοστό εκποίησης θα αποτελεί το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς κατά τη δημοπρασία, θα ισχύσει για όλη τη διάρκεια της σύμβασης, ενώ κάθε πλειοδοτούσα προσφορά θα είναι μεγαλύτερη από την προηγούμενη κατά 0,20 %.

Θα κατατεθεί εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή Γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, ποσού πεντακοσίων (500) ευρώ, ισχύος μέχρι τη λήξη της συμβατικής υποχρέωσης του Αναδόχου, ως εγγύηση συμμετοχής στη δημοπρασία, συντεταγμένης κατά τον τύπο που ισχύει για το Δημόσιο.

Τεχνικές πληροφορίες δίνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Τμήμα Ανακύκλωσης της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων του Δήμου, Ποσειδώνος 30, 1ος όροφος, στο τηλέφωνο 2310494 551 και 445.

Περίληψη της Διακήρυξης θα δημοσιευθεί δέκα (10) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη διενέργεια της Δημοπρασίας, σε δύο εφημερίδες της Θεσσαλονίκης μεγάλης κυκλοφορίας και γενικών ειδήσεων και η σχετική δαπάνη της δημοσίευσης (αρχικής και τυχόν επαναληπτικής) θα βαρύνει τον ανάδοχο.  Η παρούσα θα τοιχοκολληθεί στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, θα αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα του Δήμου: www.thessaloniki .gr.

Για να κατεβάσετε του Όρους της Διακήρυξης, κάντε κλικ ε δ ώ

Για να κατεβάσετε την Τεχνική Μελέτη, κάντε κλικ ε δ ώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ