14.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΜια νέα συνεργασία ξεκίνησε στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Θεσσαλονίκης, με το...

Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Θεσσαλονίκης, με το Σύλλογο Εθελοντών “ΑΝΤΗΡΙΔΑ”, που δραστηριοποιείται στο χώρο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Για πρώτη φορά φέτος, ο Παιδικός Σταθμός “ΘΕΡΜΗ” του Δήμου Θεσσαλονίκης, ανέλαβε να διακοσμήσει τις συσκευασίες με τα κεράσματα του Συλλόγου Εθελοντών “ΑΝΤΗΡΙΔΑ”, με διάφορες εικαστικές δημιουργίες, όπως σελιδοδείκτες, μπρελόκ, κλπ, σε ανοιξιάτικες ζωηρές αποχρώσεις. Τα διακοσμημένα κεράσματα, θα μοιραστούν σε ασθενείς στην αναμονή, στο Ογκολογικό τμήμα και στο τμήμα Αιμοκάθαρσης.

Στόχος της δράσης αυτής είναι η προαγωγή του εθελοντισμού μέσα από την ευαισθητοποίηση των παιδιών, ως προς την προσφορά στον συνάνθρωπο και ειδικά σε όσους το έχουν μεγάλη ανάγκη. Ταυτόχρονα προσφέρονται θετικά συναισθήματα και αισιόδοξα μηνύματα, συμβάλλοντας έτσι στη δόμηση συνεκτικών σχέσεων απαραίτητων στην ύπαρξη και διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Φωτογραφίες από τη δράση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ