13 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΞεκινάμε! Έτοιμη η νέα ψηφιακή υπηρεσία της Κ.Ε.ΔΗ.Θ. για παιδιά 5-12 ετών!

Ξεκινάμε! Έτοιμη η νέα ψηφιακή υπηρεσία της Κ.Ε.ΔΗ.Θ. για παιδιά 5-12 ετών!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η πλατφόρμα «e-KEDiTH experience» της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.) είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους μικρούς μας φίλους ηλικίας 5-12 ετών!

Τι περιλαμβάνει?

Στη νέα πλατφόρμα ασύγχρονης δημιουργικής απασχόλησης της Κ.Ε.ΔΗ.Θ. περιέχονται δύο μεγάλες κατηγορίες δραστηριοτήτων.

Η κατηγορία «Μικροί Εξερευνητές»

Εδώ υπάρχουν διαδραστικά ψηφιακά προγράμματα με σύγχρονη και επίκαιρη θεματολογία, όπως η κλιματική αλλαγή, η ανακύκλωση, ο εκφοβισμός, τα δικαιώματα των παιδιών κα. Τα δυο πρώτα είναι ήδη διαθέσιμα να τα παρακολουθήσετε!

  • «Δικαιούμαι να είμαι παιδί!»

  • «Stop Bullying

Η κατηγορία «Διασκεδάζω και Μαθαίνω»

Σ’ αυτήν την κατηγορία οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να περιηγηθούν σε επιλεγμένες ταινίες, θεατρικές παραστάσεις, παραμύθια, ένα μουσικό θησαυρό, τον μαγικό κόσμο των βιβλίων, προτάσεις για κατασκευές, χειροτεχνίες, παιχνίδια και πολλά άλλα!

Το υλικό και στις δύο κατηγορίες θα ανανεώνεται συνεχώς!

Πως γίνεται η εγγραφή?

Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής που υπάρχει και στην ιστοσελίδα μας https://www.kedith.gr/e-kedith-experience/ και να είστε κι εσείς από τους πρώτους τυχερούς που θ’ αποκτήσουν πρόσβαση!

Στην αρχή χρειάζεται να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ως γονέας/κηδεμόνας (usernamepassword). Στη συνέχεια συνδέεστε κάνοντας είσοδο στην εφαρμογή εγγραφής για να καταχωρήσετε τα στοιχεία των παιδιών σας και να δημιουργήσετε τους ατομικούς λογαριασμούς τους (έως τρεις). Μόλις ολοκληρώσετε το βήμα “Εγγραφή παιδιών” θα λάβετε E-mail με οδηγίες για τον τρόπο σύνδεσης των παιδιών στην πλατφόρμα e-KEDiTH experience.

Η εξασφάλιση θέσης γίνεται με σειρά προτεραιότητας. Οι κωδικοί είναι περιορισμένοι, γι’ αυτό προλάβετε! Προϋπόθεση αποτελεί να είστε κάτοικος ή δημότης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι εγγραφές ξεκινούν στις 09 Μαρτίου, ενώ η πρόσβαση στην eKEDiTH experience ξεκινάει στις 22 Μαρτίου 2021!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο learn@kedith.gr

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ) διασφαλίζει το απόρρητο και την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων και υιοθετεί τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων 679/2016 της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε όλες τις διαδικασίες και τα στάδια επικοινωνίας μαζί σας λαμβάνοντας τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Σας ενημερώνουμε ότι, τα υποβληθέντα προσωπικά σας δεδομένα, στο πλαίσιο της ανωτέρω ενέργειας, θα διαχειριστούν ως απολύτως εμπιστευτικά από το προσωπικό της Κ.Ε.ΔΗ.Θ. και τους συνεργαζόμενους με αυτήν συνεργάτες για την επίτευξη του ανωτέρου σκοπού. Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Κ.Ε.ΔΗ.Θ. διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της: https://www.kedith.gr/gdpr/

Περιμένουμε με χαρά τη συμμετοχή σας!!!

#ΜεΤηνΚΕΔΗΘ

#ΔήμοςΘεσσαλονίκης

#ΝέεςΔράσεις

#Εξ_Αποστάσεως

#Μένουμε_Ασφαλείς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ