18.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΠρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για μίσθωση χώρων που θα στεγάσουν σχολικές αίθουσες στις...

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για μίσθωση χώρων που θα στεγάσουν σχολικές αίθουσες στις Δ΄ και Ε΄ Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Νο 9/2021
ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ
ΣΤΙΣ Δ΄ ΚΑΙ Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης μετά την υπ’ αρ. 730/2020 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: ΨΒ81ΩΡ5-4ΞΧ) και την υπ’ αρ. 864/2020 συμπληρωματική αυτής (ΑΔΑ: ΩΔΘΩΩΡ5-1Σ6)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

ότι προτίθεται κατ’ εφαρμογή του άρθρου 24 του νόμου του ν. 4674/2020 να μισθώσει χώρους για τη στέγαση αιθουσών σχολικών μονάδων εντός των ορίων της Δ΄ και Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας και συγκεκριμένα:
α. τρεις (3) αίθουσες εντός των γεωγραφικών ορίων της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας και κατά προτεραιότητα μία (1) αίθουσα πλησίον του 103ου νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης (Τραϊανού 8) και
β. τρεις (3) αίθουσες εντός των γεωγραφικών ορίων της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας και κατά προτεραιότητα μία (1) αίθουσα πλησίον του 94ου δημοτικού σχολείου (Κρήτης 88), μια (1) αίθουσα πλησίον του 90ου δημοτικού σχολείου (Μ. Μπότσαρη 45) και μια (1) αίθουσα πλησίον του 3ου και 17ου δημοτικού σχολείου (Δελφών 196).
Για το λόγο αυτό καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες να καταθέσουν στο γενικό πρωτόκολλο του Δήμου Θεσσαλονίκης φάκελο προσφοράς σε αποκλειστική προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσης στον τύπο και την ηλεκτρονική διεύθυνση www.thessaloniki.gr.
Οι προσφερόμενοι χώροι πρέπει να έχουν ωφέλιμη επιφάνεια τουλάχιστον 33 τ.μ., να διασφαλίζουν την ασφαλή προσβασιμότητα και εξυπηρέτηση των νηπίων, να διαθέτουν WC, να παρέχουν τις προβλεπόμενες διευκολύνσεις για ΑΜΕΑ, να μην περιέχουν επιβλαβή για την υγεία στοιχεία και να διαθέτουν πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης. Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (Υπουργική Απόφαση υπ’ αρ. 37237/2007 και τροποποιητική αυτής υπ’ αρ. 168655/2018) τα προσφερόμενα ακίνητα θα πρέπει να διαθέτουν όλες τις προϋποθέσεις καταλληλότητας για τη στέγαση σχολικής μονάδας.
Η χρήση των προς μίσθωση χώρων ως χώρων εκπαιδευτηρίων πρέπει να επιτρέπεται από σχετική οικοδομική άδεια ή να επιτρέπεται και να είναι δυνατή η αλλαγή χρήσης των χώρων σε χώρους εκπαιδευτηρίων, σύμφωνα με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις.
Η διάρκεια της μίσθωσης είναι τριετής με δυνατότητα παράτασης και αρχίζει από την παραλαβή του μισθίου.
Αναλυτικά οι όροι μίσθωσης περιγράφονται στον επισυναπτόμενο σύνδεσμο (link).
Περαιτέρω πληροφορίες δίδονται από το Τμήμα Διαχείρισης Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας στα τηλέφωνα 2313317446 και 2313317254 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού,
Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
και Μεταναστευτικής Πολιτικής

Γεώργιος Αβαρλής

Για να κατεβάσετε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε τους Όρους της Απευθείας Μίσθωσης, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ