15.2 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 36/2014 - Συντήρηση πάρκων και χώρων πρασίνου

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 36/2014 – Συντήρηση πάρκων και χώρων πρασίνου

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι στις 8-8-2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 – 10.30 στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Bασιλ. Γεωργίου Α΄1) κτίριο Ε, ημιώροφος, γραφείο 020, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, θα γίνει δημόσια ανοικτή διεθνής δημοπρασία και με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη προσφορά για την ανάθεση εργασίας “Συντήρηση πάρκων και χώρων πρασίνου” π.δ. 400.004,36 € με Φ.Π.Α. και σύμφωνα με τις διατάξεις Π.Δ. 28/80.

 

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η  Νο 36/2014

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι στις 8-8-2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 – 10.30 στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Bασιλ. Γεωργίου Α΄1) κτίριο Ε, ημιώροφος, γραφείο  020, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, θα γίνει δημόσια ανοικτή διεθνής δημοπρασία και με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη προσφορά για την ανάθεση εργασίας “Συντήρηση πάρκων και χώρων πρασίνου” π.δ. 400.004,36 € με Φ.Π.Α. και σύμφωνα με τις διατάξεις Π.Δ. 28/80.

Η χρονική διάρκεια της σύμβασης θα είναι δεκαοκτώ (18) μήνες από την πρωτοκόλλησή της.

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και κοινοπραξίες φυσικών ή νομικών προσώπων, ειδικότητας γεωτεχνικών (γεωπόνων, δασολόγων και τεχνολόγων δασοπονίας, γεωπονίας κ.ά.), καθώς και φυσικά ή νομικά πρόσωπα με αποδεδειγμένη εμπειρία σε έργα ή εργασίες πρασίνου, που θα παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης της σύμβασης.

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε 5% επί του προϋπολογισμού της Υπηρεσίας χωρίς το Φ.Π.Α., σε γραμμάτιο κατάθεσης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε εγγυητική επιστολή από αναγνωρισμένη Τράπεζα, με ισχύ μέχρι την επιστροφή της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό από το Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών της Διεύθυνσης Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Επίσης για τις τεχνικές προδιαγραφές και λοιπές πληροφορίες θα δίδονται από τους κ.κ. Κιοσσέ Πασχαλία  τηλ. 2313318373, Ν. Παππούς  τηλ.2313318370, της  Δ/νσης Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος.

Τα τεύχη του διαγωνισμού είναι αναρτημένα στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.

Σε περίπτωση αναβολής του διαγωνισμού για οποιαδήποτε αιτία, ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του, ορίζεται η  επόμενη εργάσιμη ημέρα και ίδια ώρα.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΧΑΣΔΑΪ ΚΑΠΟΝ

Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΡΚΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ – Εξώφυλλο

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

EΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ – ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ – ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΕΙΑΣ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΕΙΑΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ