Εκθεση «Gourmet Olive Exhibition» στο πλαίσιο του 7ου Thessaloniki Food Festival

3 Μαΐου 2017 - 19:45

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η έκθεση «Gourmet Olive Exhibition», διοργανώνεται στο πλαίσιο του 7ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, την Παρασκευή 5, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, από τις 11.00 έως τις 20.00, στο χώρο του Lab’attoir.

Η έκθεση στοχεύει στην ανάδειξη και προώθηση του αγνού παρθένου ελαιόλαδου, της ελιάς, των προϊόντων delicatessen, αρωματικών φυτών και βοτάνων, ενώ παράλληλα φιλοξενεί διαδραστικές εκδηλώσεις, όπως:

  • Ημερίδα «Γη Χρυσάφι: Γαστρονομία και Τουρισμός»
  • Σεμινάριο: «Καλλυντικά με βρώσιμα υλικά»
  • Μαγειρικές επιδείξεις από celebrities-επώνυμους chef και chef patissier
  • Olive Bar με γευσιγνωσία ελαιόλαδου, ελιάς και cocktail με επίδειξη παρασκευής
  • Masterclasses γευσιγνωσίας με θέματα:

–          Προϊόντα που ταξιδεύουν
–          Εντοπιότητα
–          Μακεδονική Γη
–          Καινοτόμες Εφαρμογές
–          Χορτοφαγική Διατροφή

  • Mentoring Corner, για συμβουλευτική πρακτική στους εκθέτες και στο εμπορικό κοινό
  • Inspired Media Corner, για προώθηση των προϊόντων των εκθετών με εμπνευσμένο τρόπο
  • Βραβεία κοινού με την ψήφο των επισκεπτών της έκθεσης, μέσω γευσιγνωσίας, στον εκθεσιακό χώρο

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται στα 5€ για κάθε ημέρα και στα 12€ για το τριήμερο. Η είσοδος για το εμπορικό κοινό θα είναι ελεύθερη. Η συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση για τους επισκέπτες.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο (masterclasses, olive bar, σεμινάριο) εδώ

X