Για δεύτερη συνεχή χρονιά η έκθεση «Gourmet Olive Exhibition», διοργανώνεται στο πλαίσιο του 7ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, την Παρασκευή 5, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, από τις 11.00 έως τις 20.00, στο χώρο του Lab’attoir.
Η έκθεση στοχεύει στην ανάδειξη και προώθηση του αγνού παρθένου ελαιόλαδου, της ελιάς, των προϊόντων delicatessen, αρωματικών φυτών και βοτάνων, ενώ παράλληλα φιλοξενεί διαδραστικές εκδηλώσεις, όπως:
- Ημερίδα «Γη Χρυσάφι: Γαστρονομία και Τουρισμός»
- Σεμινάριο: «Καλλυντικά με βρώσιμα υλικά»
- Μαγειρικές επιδείξεις από celebrities-επώνυμους chef και chef patissier
- Olive Bar με γευσιγνωσία ελαιόλαδου, ελιάς και cocktail με επίδειξη παρασκευής
- Masterclasses γευσιγνωσίας με θέματα:
– Προϊόντα που ταξιδεύουν
– Εντοπιότητα
– Μακεδονική Γη
– Καινοτόμες Εφαρμογές
– Χορτοφαγική Διατροφή
- Mentoring Corner, για συμβουλευτική πρακτική στους εκθέτες και στο εμπορικό κοινό
- Inspired Media Corner, για προώθηση των προϊόντων των εκθετών με εμπνευσμένο τρόπο
- Βραβεία κοινού με την ψήφο των επισκεπτών της έκθεσης, μέσω γευσιγνωσίας, στον εκθεσιακό χώρο
Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται στα 5€ για κάθε ημέρα και στα 12€ για το τριήμερο. Η είσοδος για το εμπορικό κοινό θα είναι ελεύθερη. Η συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση για τους επισκέπτες.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο (masterclasses, olive bar, σεμινάριο) εδώ