14.1 C
Thessaloniki

 

Στο πλαίσιο του δωρεάν προγράμματος Ενισχυτικής Διδασκαλίας που υλοποιεί το Τμήμα Προγραμμάτων και Δια βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας του Δήμου μας, πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση με τους εθελοντές του προγράμματος.
Μ’ αυτήν την αφορμή, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ.Ιωάννα Κοσμοπούλου ανέφερε :
Χθες συγκεντρωθήκαμε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για να ευχαριστήσουμε και να τιμήσουμε τους εθελοντές, που παρέχουν με τόσο μεράκι και ανιδιοτέλεια τις υπηρεσίες τους στο δωρεάν πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας που πραγματοποιείται στο Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΝ» του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Η εμπειρία ήταν συγκλονιστική. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περισσότερα από 30 νέα παιδιά, που μόλις αποφοίτησαν από το Πανεπιστήμιο ή είναι προπτυχιακοί φοιτητές προς το τέλος των σπουδών τους και που με την προσφορά τους παρέχουν μια σημαντική βοήθεια και στήριξη σε όλα τα μαθήματα σε παιδιά όλων των τάξεων Λυκείου, Γυμνασίου και Δημοτικού.
Το μεγαλείο του εθελοντισμού, που εκφράζει απόλυτα αυτή η νέα γενιά των ανθρώπων δίνει σε όλους μας δύναμη κι ελπίδα.
Ψυχή του Προγράμματος Ενισχυτικής Διδασκαλίας ένας άνθρωπος της “παλιάς φρουράς”, ο Δήμος Ευαγγελίου, που με την μακρόχρονη πείρα του στο Κέντρο Πορτοκαλιάν, αποτελεί πηγή έμπνευσης γι’ αυτούς τους νέους ανθρώπους” κατέληξε η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ.Ι.Κοσμοπούλου.
Οι αιτήσεις για συμμετοχή το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας συνεχίζονται.
Πληροφορίες για τις αιτήσεις μαθητών δίνονται στα τηλέφωνα 2313318663 και 2313318666 (ώρες: 07:00 – 15:00) και για την ηλεκτρονική κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στην πλατφόρμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ