12.7 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΔιεύθυνση ΠαιδείαςΥποτροφίες του CITY College, University of York Europe Campus, σε δύο μαθητές...

Υποτροφίες του CITY College, University of York Europe Campus, σε δύο μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Υποτροφίες του CITY College, University of York Europe Campus, σε δύο μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Με την ευγενική υποστήριξη των Welcome Stores

Για μια ακόμη χρονιά το CITY College, University of York Europe Campus σε συνεργασία με το Τμήμα Προγραμμάτων & Δια Βίου Μάθησης της Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης προσέφερε δύο πλήρεις υποτροφίες για το σύνολο των σπουδών τους σε δύο μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου.

Η απονομή των δύο υποτροφιών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια τους, που με πίστη, επιμονή και σκληρή δουλειά παλεύουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Οι υπότροφοι – που επιλέχθηκαν βάσει κοινωνικών, οικονομικών και εκπαιδευτικών κριτηρίων – θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα πτυχιακά προγράμματα του Τμήματος Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας και του Τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών του CITY College, του ευρωπαϊκού campus του Πανεπιστημίου του York. Οι υποτροφίες καλύπτουν πλήρως τα δίδακτρα και για τα τρία έτη σπουδών που πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη. Η ολοκλήρωση των προγραμμάτων οδηγεί στην απόκτηση του πτυχίου του βρετανικού Πανεπιστημίου του York, ενός από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο.

Tο CITY College και η Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης προσφέρουν αυτές τις υποτροφίες (με κοινωνικά, οικονομικά και εκπαιδευτικά κριτήρια) με βασική επιδίωξη να δίνεται στους νέους πρόσβαση στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση και ίσες ευκαιρίες για το μέλλον τους.

Η αλυσίδα ηλεκτρικών Welcome Stores, υποστήριξε από την πρώτη στιγμή την ενέργεια και προσέφερε στους 2 υποτρόφους από ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας κάνοντας πράξη τη φράση «Άστο Πάνω Μας», στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της στήριξης που παρέχει σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.

             

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ