18.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΔιεύθυνση Εξυπηρέτησης ΕπιχειρηματίαΥποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο εκκλησιαστικό πανηγύρι των Τριών Ιεραρχών

Υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο εκκλησιαστικό πανηγύρι των Τριών Ιεραρχών

Από τη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Επιχειρηματία ανακοινώνεται ότι η υποβολή των αιτήσεων για τη συμμετοχή στο εκκλησιαστικό πανηγύρι των Τριών Ιεραρχών θα γίνεται από 13 έως 20 Ιανουαρίου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Δημαρχιακό Μέγαρο (ισόγειο κτιρίου Β’).

Το πανηγύρι θα διαρκέσει δυο (2) ημέρες, στις 29 και 30 Ιανουαρίου, και θα εκτείνεται στο τμήμα της οδού Μακεδονίας, από την οδό Βούλγαρη έως τη συμβολή της με την οδό Ρήγα Φεραίου. Στον οριοθετημένο χώρο θα υπάρχουν σαράντα μία (41) θέσεις για πάγκους διαστάσεων 5Χ1μ., έντεκα (11) θέσεις για πάγκους διαστάσεων 2,5Χ1μ. και δυο (2) θέσεις για τοποθέτηση καντινών, οι οποίες θα δοθούν στους ενδιαφερόμενους με κλήρωση που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. στον χώρο της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Επιχειρηματία. Επίσης, σε συγκεκριμένες και οριοθετημένες θέσεις δύνανται να τοποθετηθούν ψυχαγωγικά παιχνίδια (κούνιες).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι διαθέτουν τα νόμιμα παραστατικά και πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις της κείμενης φορολογικής νομοθεσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι που καταθέτουν αίτηση για πρώτη φορά θα πρέπει να προσκομίσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  1. Αντίγραφο επαγγελματικής άδειας ή βεβαίωσης δραστηριοποίησης σε υπαίθριες αγορές
  2. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
  3. Πιστοποιητικό υγείας (μόνο για πώληση τροφίμων και ποτών)

Σε περίπτωση που η αίτηση κατατίθεται από τρίτο πρόσωπο, απαιτείται εξουσιοδότηση του ενδιαφερόμενου προς το πρόσωπο αυτό.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2313317285 (Χ. Αμπαρά) και 2313317277 (Χ. Παπαϊωάννου).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ