22.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΔιεύθυνση Εξυπηρέτησης ΕπιχειρηματίαΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη χορήγηση αδειών κατάληψης χώρου για διάθεση τροφίμων...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη χορήγηση αδειών κατάληψης χώρου για διάθεση τροφίμων στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Η Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Επιχειρηματία του Δήμου Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη διοργάνωση εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον χώρο της οδού Αριστοτέλους, θα χορηγήσει οκτώ (8) άδειες κατάληψης χώρου σε κατόχους αδειών άσκησης υπαίθριου στάσιμου ή πλανόδιου εμπορίου με αντικείμενο τη διάθεση τροφίμων με φορητή εγκατάσταση έψησης (ποπ κορν, μαλλί της γριάς, λουκουμάδες, κάστανα).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Επιχειρηματία (Ισόγειο Β’ Κτιρίου Δημαρχιακού Μεγάρου) από 2 έως 4 Δεκεμβρίου για να υποβάλουν αίτηση, καταθέτοντας αντίγραφο της άδειας υπαίθριου εμπορίου και πιστοποιητικού υγείας σε ισχύ.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των προς διάθεση αδειών που ορίζονται με την παρούσα πρόσκληση, θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, ώρα 13:00, στα γραφεία της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Επιχειρηματία. Κλήρωση θα διεξαχθεί και μεταξύ των επιλεγέντων για τη θέση που θα καταλάβει ο κάθε αδειούχος.

Οι ημέρες δραστηριοποίησης των πωλητών δεν μπορούν να υπερβαίνουν τον αριθμό των ημερών διεξαγωγής της κάθε εκδήλωσης και σε κάθε περίπτωση η διάθεση πρέπει να γίνεται για χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο από δύο (2) ώρες πριν την έναρξη και δύο (2) ώρες μετά τη λήξη της εκδήλωσης.

Πληροφορίες: Αμπαρά Χαρίκλεια (τηλ. 2313317285) και Παπαϊωάννου Χρυσή (τηλ. 2313317277)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ