27.6 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΤελευταία διάλεξη του κύκλου διαλέξεων-συζητήσεων με τίτλο: «Ψυχική Υγεία και Οικογένεια».

Τελευταία διάλεξη του κύκλου διαλέξεων-συζητήσεων με τίτλο: «Ψυχική Υγεία και Οικογένεια».

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης υλοποίησε, από το Νοέμβριου του 2016 ως τον Ιούνιο του 2017, κύκλο διαλέξεων – συζητήσεων με τίτλο: Ψυχική Υγεία και Οικογένεια, με την επιστημονική επίβλεψη της Κλινικής Ψυχολόγου – Ψυχαναλύτριας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, Αναστασίας Πιμπιλίδου, πτυχιούχου του Πανεπιστημίου Paris VII, η οποία εργάζεται ως θεραπεύτρια παιδιών και εφήβων στο παιδοψυχιατρικό τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
Η δέκατη και τελευταία διάλεξη του κύκλου αυτού, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, στις 18.00, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου με θέμα: «Ηλικιωμένοι γονείς. Η φροντίδα, ο σεβασμός και ένα τρυφερό τέλος ζωής. Ο ρόλος των παιδιών και των συγγενών».
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ στους εκπαιδευτικούς θα χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού τηλ: 2313 318661.
Για την πρόσκληση στη διάλεξη – σεμινάριο, πατήστε εδώ  
Για το ενημερωτικό σημείωμα της κ. Πιμπιλίδου, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ