17.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρόχειρος διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου για την Επιστημονική & Τεχνική Υποστήριξη...

Πρόχειρος διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου για την Επιστημονική & Τεχνική Υποστήριξη για την υλοποίηση & αξιολόγηση του Σχεδίου Υλοποίησης (ΣΧΥ) του πρώην Δ.Τριανδρίας

Διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την Επιστημονική και Τεχνική Υποστήριξη για την υλοποίηση και αξιολόγηση του Σχεδίου Υλοποίησης (ΣΧΥ) του πρώην Δ. Τριανδρίας (Πρόγραμμα Εξοικονομώ) στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ» που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013 ’ξονας Προτεραιότητας “04 – Ψηφιακή σύγκλιση και επιχειρηματικότητα στην Π.Κ.Μ.», π.δ. 21.985,00 € με Φ.Π.Α.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί, στην επιλογή αναδόχου για την «Επιστημονική και Τεχνική Υποστήριξη για την υλοποίηση και αξιολόγηση του ΣΧΥ του πρώην Δ. Τριανδρίας (Πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ)» στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ» που χρηματοδοτείται από το Ε.Π. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013, ’ξονας Προτεραιότητας «04 – Ψηφιακή σύγκλιση και επιχειρηματικότητα στην ΠΚΜ», π.δ. 21.985,00 € με Φ.Π.Α. προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή προσφορά και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών του Δήμου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος όροφος, γραφείο 020, κτίριο Ε) την 12/08/2013  ημέρα Δευτέρα ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10:00 π.μ. και ώρα λήξης 10:15 π.μ.

Η ανακοίνωση των πρακτικών (δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών), καθώς και το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών θα γίνεται γνωστό στους συμμετέχοντες με έγγραφο της υπηρεσίας.

Τον ανάδοχο βαρύνουν ο Φ.Ε., τα έξοδα δημοσίευσης και κάθε τυχόν  νόμιμη κράτηση. Επιπλέον επιβαρύνεται με κράτηση ύψους 0,10% επί της αξίας της σύμβασης χωρίς το Φ.Π.Α. υπέρ της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4, παρ.3 του Ν.4013/2011).

Αντίγραφα της διακήρυξης θα δίνονται από τη Δ/νση Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών – Τμήμα Ενεργειακού και Βιοκλιματικού Σχεδιασμού, οδός Αγγελάκη 13, 2ος όροφος, αρμόδια υπάλληλος Ιωάννα Τσικώτη, τηλ. 2310/296.879 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 07:30 – 14:30 Τα τεύχη του διαγωνισμού είναι επίσης αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.

Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αναβληθεί για οποιοδήποτε αιτία ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται η επόμενη εργάσιμη μέρα και ίδια ώρα.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

 

Για το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ