22.2 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΔιενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάθεση εργασίας για τη μίσθωση κατασκηνωτικών εγκαταστάσεων...

Διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάθεση εργασίας για τη μίσθωση κατασκηνωτικών εγκαταστάσεων σε χώρους πιστοποιημένους για ΑμεΑ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αφορά τη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάθεση εργασίας για τη μίσθωση κατασκηνωτικών εγκαταστάσεων σε χώρους πιστοποιημένους για ΑμεΑ, για τις ανάγκες της Δ/νσης Υγείας Κοιν. Προστασίας & Δημ. Υγείας του Δήμου Θεσ/νίκης π.δ. 39.270,00 € με Φ.Π.Α.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάθεση εργασίας για τη μίσθωση κατασκηνωτικών εγκαταστάσεων σε χώρους πιστοποιημένους για ΑμεΑ, για τις ανάγκες της Δ/νσης Υγείας Κοιν. Προστασίας & Δημ. Υγείας του Δήμου Θεσ/νίκης π.δ. 39.270,00 € με Φ.Π.Α.
Καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Τμήμα Προκηρ. & Δημοπρασιών του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΒΑΣ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α΄ 1Α, γραφείο 020, 1ος όροφος, κτίριο Ε).
Την 30/7/2013 ημέρα Τρίτη ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10.00 π.μ. και ώρα λήξης 10.15 π.μ.
Τον προμηθευτή βαρύνουν ο Φ.Ε., η κράτηση 0,10% υπέρ της ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4 παρ. 3 του Ν.4013/2011), όλες οι νόμιμες κρατήσεις και τα έξοδα δημοσίευσης.
Πληροφορίες και διακηρύξεις θα δίνονται από τη Δ/νση Κοιν. Προστασίας & Δημ. Υγείας, Μοναστηρίου 53-55, 6ος όροφος από την αρμόδια υπάλληλο κ. Β. Στοϊκοπούλου τηλ 2310/509034 κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.thessaloniki.gr
Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αναβληθεί για οποιοδήποτε αιτία ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται επόμενη εργάσιμη ημέρα και ίδια ώρα.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΩΡΓ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
Για το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ