16 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΠρόσκληση πολιτών για την επανεπιβολή ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης για τη διατήρηση κοινοχρήστων χώρων

Πρόσκληση πολιτών για την επανεπιβολή ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης για τη διατήρηση κοινοχρήστων χώρων

Σας γνωρίζουμε ότι με την υπ’ αριθμ. 462/12-07-2021 απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ενέκρινε την επανεπιβολή της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης για τη διατήρηση κοινοχρήστων χώρων (πρασίνου και πεζοδρόμου) στο Ο.Τ. που περικλείεται από τις οδούς Αρσινόης, Έκτορος και ανωνύμων πεζοδρόμων, στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, σε συμμόρφωση προς την υπ’ αριθμ. 2854/2007 απόφαση του διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Σας καλούμε  να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας (thessaloniki.gr/Θέλω από τον Δήμο/ο Δήμος/Γενική διεύθυνση/Διεύθυνση Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών/Ανακοινώσεις) ή σε περίπτωση αδυναμίας να προσέρχεστε στη Διεύθυνση Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών, Αγγελάκη 13, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να λάβετε γνώση της προτεινόμενης τροποποίησης και να υποβάλετε  τις ενδεχόμενες ενστάσεις σας εντός της προθεσμίας δεκαπέντε ημερών.

Σχετική ΑΔΣ

Τοπογραφικό διάγραμμα

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ