16.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια υλικών συντήρησης των...

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια υλικών συντήρησης των μουσικών οργάνων της Συμφωνικής και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου π.δ. 4.965,82€ με Φ.Π.Α.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια υλικών συντήρησης των μουσικών οργάνων της Συμφωνικής και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, π.δ. 4.965,82€ με Φ.Π.Α.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 
O Δήμος Θεσσαλονίκης προτίθεται να προμηθευτεί, με απευθείας ανάθεση, υλικά συντήρησης για τα μουσικά όργανα της Συμφωνικής και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, π.δ. 4.965,82€ με Φ.Π.Α. με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή. 
 
Οι προσφορές θα κατατεθούν σφραγισμένες στις 10/08/2016 ημέρα Τετάρτη, ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών 10:00 π.μ. και ώρα λήξης 10:30 π.μ. και θα αποσφραγισθούν μετά το πέρας της λήξης, στο Τμήμα Δημοτικών Μουσικών Σχημάτων, Κουντουριώτου 17 ΤΚ 54625.
 
Πληροφορίες για την ανωτέρω προμήθεια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από την Δ/νση Πολιτισμού και Τουρισμού, Τμήμα Δημοτικών Μουσικών Σχημάτων, αρμόδιος υπάλληλος Πάρης Γκούνας, τηλ. 2313 318221.
 
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ
 
Για να κατεβάσετε τις Τεχνικές Προδιαγραφές – Ενδεικτικό Προϋπολογισμό και το Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς κάντε κλικ ε δ ώ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ