14.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σε φανερή - προφορική - πλειοδοτική...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σε φανερή – προφορική – πλειοδοτική δημοπρασία, για την εκποίηση της φορτηγίδας περισυλλογής απορριμμάτων “ΠΟΣΕΙΔΩΝ”

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σε φανερή – προφορική – πλειοδοτική δημοπρασία για την εκποίηση φορτηγίδας περισυλλογής απορριμμάτων, ιδιοκτησίας Δήμου Θεσσαλονίκης, με την επωνυμία σκάφος “ΠΟΣΕΙΔΩΝ”.

 

Ματαίωση της διενέργειας της δημοπρασίας

(δείτε την σχετική ανακοίνωση εδώ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει φανερή – προφορική – πλειοδοτική δημοπρασία, με βάση τις διατάξεις του Π.Δ. 270/1981, προκειμένου να προβεί στην εκποίηση φορτηγίδας περισυλλογής απορριμμάτων, ιδιοκτησίας Δήμου Θεσσαλονίκης, με την επωνυμία σκάφος “ΠΟΣΕΙΔΩΝ”, ήτοι  πλωτού ναυπηγήματος με Ελληνική σημαία και Αρ. Νηολογίου 723, που βρίσκεται στη λιμενική περιοχή αρμοδιότητας  Ο.Λ.Θ.  Α.Ε., καθώς και του συνοδευτικού εξοπλισμού του, σύμφωνα με την 155/2016 Α.Ο.Ε.
Η Δημοπρασία θα διεξαχθεί ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής του Δ.Θ. στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1α, ΚΤΙΡΙΟ Ε΄, ημιώροφος, γραφείο 020), στις 21/03/2016,  ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ , ώρα έναρξης  12.00΄μ.μ. και λήξης  12.30΄ μ.μ.
Η τιμή εκκίνησης για τη συμμετοχή στη δημοπρασία ορίζεται στο ποσόν των 20.000,00 € με ΦΠΑ.
Η εγγυητική επιστολή που θα κατατεθεί θα είναι αναγνωρισμένης Τράπεζας ή Γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, σε ποσοστό 10% επί του ορίου πρώτης προσφοράς  (αρχική τιμή εκποίησης), ισχύος 6 μηνών.
Αντίγραφα της διακήρυξης θα δίνονται από τη Δ/νση Οικονομικής & Ταμειακής Διαχείρισης-Τμήμα Προκηρύξεων & Δημοπρασιών, Βασ. Γεωργίου Α΄ 1α, 1ος όροφος, γραφείο 109B΄, τηλ. 2313317546, κ. Ζαφ. Κανελλοπούλου,  τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Πληροφορίες των λοιπών στοιχείων της δημοπρασίας θα παρέχονται από το Τμήμα Περιβαλλοντικών Δράσεων της Δ/νσης Διαχείρισης Αστικού Περ/ντος, Κλεάνθους 18, κ. Πολ. Τσιμενίδου, τηλ. 2313318358.  Τα τεύχη της δημοπρασίας θα είναι αναρτημένα και στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης, στη διεύθυνση :  www.thessaloniki.gr.
(Βάσει της 878/2015  Απόφασης Δημάρχου)
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 
 
 
Γεωργία  Ρανέλλα
Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ ε δ ώ 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ