15.2 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΑπ’ ευθείας ανάθεση προμήθειας πινακίδων σήμανσης συνολικής αξίας 442,80€ συμπεριλαμβανομένου και του...

Απ’ ευθείας ανάθεση προμήθειας πινακίδων σήμανσης συνολικής αξίας 442,80€ συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, δια της Υπηρεσίας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, υλοποιεί το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής που συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)». Για την υλοποίηση του έργου θα προβεί σε απ’ ευθείας ανάθεση προμήθειας πινακίδων σήμανσης συνολικής αξίας 442,80€ συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, δια της Υπηρεσίας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, υλοποιεί το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής που συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Για την υλοποίηση του έργου θα προβεί σε απ’ ευθείας ανάθεση προμήθειας πινακίδων σήμανσης συνολικής αξίας 442,80€ συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α. η οποία θα περιλαμβάνει:
Την κατασκευή 30 πινακίδων κατεύθυνσης στο χώρο διανομής τροφίμων του κάθε εταίρου της σύμπραξης για τη διευκόλυνση των δημοτών . Οι πινακίδες θα εκτυπωθούν σε μουσαμά Ευρωπαϊκού τύπου με μελάνη αντοχής τουλάχιστον 3 έτη. Θα υπάρχουν δύο διαστάσεις στις πινακίδες: 0,80 χ 1,50 (μεγάλες) και 2 χ 0,50 (μικρές).

Στο παραπάνω πλαίσιο καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις σχετικές προσφορές σε σφραγισμένο φάκελο στις 22/3/2016 ημέρα Τρίτη σύμφωνα με το υπόδειγμα προσφοράς και από ώρα 9:00 έως 9:30 (ώρα λήξης κατάθεσης προσφορών) στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης, της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, στον 6ο όροφο του κτιρίου στην οδό Μοναστηρίου 53-55, Τ.Κ. 546 27.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει περαιτέρω πληροφορίες για το θέμα από το Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 12:00, αρμόδια υπάλληλος Πετρίδου Δέσποινα, τηλ.:2310509004

Δικαιολογητικά – Ενδεικτικός Προϋπολογισμός – Τεχνικές Προδιαγραφές – Υπόδειγμα οικονομικής προσφοράς

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ