18.7 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΜητροπολιτική Αναπτυξιακή ΘεσσαλονίκηςΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή προμηθευτή εξοπλισμού και εγκατάστασής του

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή προμηθευτή εξοπλισμού και εγκατάστασής του

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή  προμηθευτή εξοπλισμού και εγκατάστασής του, στο πλαίσιο του έργου που διαχειρίζεται η Μητροπολιτική Αναπτυξιακή Θεσσαλονίκης ΑΑΕ/ΟΤΑ (ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ) «Ενισχύοντας το Δικαίωμα στην Εκπαίδευση και την Πρόσβαση στο Σχολείο για Παιδιά Πρόσφυγες» για λογαριασμό του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος (Open Society Foundations)

Σας γνωρίζουμε ότι η ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ προτίθεται να προμηθευτεί εξοπλισμό από επιχείρηση ηλεκτρονικών ειδών/υπολογιστών, για την κάλυψη των αναγκών του ανωτέρω έργου της ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ, με κριτήριο επιλογής αναδόχου/προμηθευτή την χαμηλότερη τιμή προσφοράς.

Ο συνολικός ενδεικτικός προϋπολογισμός για την προμήθεια ανέρχεται στο ποσό των 1.695,37 € χωρίς Φ.Π.Α., ήτοι  2.102,26 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις του εξοπλισμού της προμήθειας, οι υποχρεώσεις του αναδόχου και ο τρόπος πληρωμής του, αναλύονται στο συνημμένο έγγραφο Τεχνικών Προδιαγραφών, που θα βρείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ. επικοινωνίας 2313317712, κα. Π. Σερεμέτη).

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (προφίλ προμηθευτή, τεχνικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού & οικονομική προσφορά) σε κλειστό φάκελο, συνοδευόμενο από την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε εδώ, εντός αποκλειστικής προθεσμίας,  που αρχίζει από την ημέρα της ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα www.thessaloniki.gr/math και έως την          25/9/2018 και ώρα 14:00  στα γραφεία της ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ επί της οδού Β.  Γεωργίου Α΄ αριθμός 1, 1ος όροφος, γραφείο 106α.  Προσφορές που δεν θα  περιλαμβάνουν τα ως άνω και δεν θα προσκομιστούν έως την ως άνω προβλεπόμενη ημέρα και ώρα θα απορρίπτονται ως απαράδεκτες. 

Η Τελική κατάταξη των υποψηφίων, για την τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό Υπηρεσιών-Προμηθειών της ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ, λαμβάνοντας υπόψη το κριτήριο της χαμηλότερης τιμής προσφοράς.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ