26.2 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση του κυλικείου του 79ου Δημοτικού Σχολείου...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση του κυλικείου του 79ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης (Ν. Πλαστήρα – Θ. Γαζή), δυναμικότητας 264 μαθητών

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης προκηρύσσει Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με ενσφράγιστες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου 79ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης (Ν. Πλαστήρα – Θ. Γαζή), δυναμικότητας 264 μαθητών.

Ο διαγωνισμός και η αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί δημόσια στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Θεσσαλονίκης (Κλεάνθους 57, Άνω Τούμπα, 1ος όροφος) ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού, στις 5 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:15 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Α’θμιας Εκπαίδευσης (Κ. Καραμανλή 38 Β), απ’ όπου μπορούν να παραλάβουν τη διακήρυξη του διαγωνισμού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 14:00).

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

Για να κατεβάσετε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος κάντε κλικ εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ