14.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την εκμίσθωση  του κυλικείου του 87ου Δημοτικού Σχολείου...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την εκμίσθωση  του κυλικείου του 87ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

για την εκμίσθωση  του κυλικείου του 87ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης (Θάλητος – 25ης Μαρτίου), δυναμικότητας 291 μαθητών.

       Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης προκηρύσσει Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με ενσφράγιστες προσφορές για την εκμίσθωση  του κυλικείου του 87ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης (Θάλητος – 25ης Μαρτίου), δυναμικότητας 291 μαθητών.
Ο διαγωνισμός και η αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί δημόσια στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Θεσσαλονίκης (Κλεάνθους 57, Άνω Τούμπα, 1ος όροφος) ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού, στις 5 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ.  
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Α’θμιας Εκπαίδευσης (Κ. Καραμανλή 38 Β), απ’ όπου μπορούν να παραλάβουν τη διακήρυξη του διαγωνισμού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 14:00).

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

Για να κατεβάσετε την Προκήρυξη, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ