14.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΠρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Απευθείας Ανάθεση για την «Κάλυψη Δράσεων Πυροπροστασίας» (Βοτάνισμα...

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για την «Κάλυψη Δράσεων Πυροπροστασίας» (Βοτάνισμα –Καθαρισμός Ξερών Χόρτων στο ‘Αλσος των Λουτρών Θέρμης, σε τμήματα του περιαστικού Δάσους Σέϊχ-Σου και σε λοιπούς χώρους Ευθύνης του Δήμου Θεσσαλονίκης)

O Δήμος Θεσσαλονίκης προτίθεται να προβεί σε απευθείας ανάθεση για την  Κάλυψη Δράσεων Πυροπροστασίας» (Βοτάνισμα –Καθαρισμός Ξερών Χόρτων στο ‘Αλσος των Λουτρών Θέρμης, σε τμήματα του περιαστικού  Δάσους  Σέϊχ-Σου και σε λοιπούς χώρους ευθύνης του Δήμου Θεσσαλονίκης).

Η συγκεκριμένη εργασία αφορά την κοπή αυτοφυούς – ανεπιθύμητης βλάστησης και ξερών χόρτων .στο Άλσος των Λουτρών Θέρμης,σε τμήματα του περιαστικού δάσους Σέϊχ-Σού καθώς επίσης και σε άλλους χώρους ευθύνης του Δήμου Θεσσαλονίκης, για λόγους πυροπροστασίας

Περιλαμβάνει και την απομάκρυνση των προϊόντων κοπής από τους χώρους όπου εκτελείται αυτή καθώς και όλων των υλικών που προέκυψαν κατά την διαδικασία και την απόρριψη τους σε χώρους  που η νομοθεσία το επιτρέπει με δαπάνη του αναδόχου απαραιτήτως την ημέρα εκτέλεσης των εργασιών .

Η δαπάνη κρίνεται απαραίτητη για την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2021.συνολικού ποσού 22.320,00 € συμπερ. Φ.Π.Α. 24% και αναλύεται ως εξής:

Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΊΔΟΥΣ ΑΤ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ

ΜΟΝΑΔΟΣ

ΔΑΠΑΝΗ
1 ΒΟΤΑΝΙΣΜΑ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΕΖΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ή ΑΛΛΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ 1 Στρεμ. 600 30,00 € 18.000,00 €
 

ΣΥΝΟΛΟ

 

 

18.000,00 €

Φ.ΠΑ   24% 4.320,00 €
ΣΥΝΟΛΙΚΗ

ΔΑΠAΝΗ

 

22.320,00 €

 

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε σχετική οικονομική προσφορά μέχρι  τις 21 Μαΐου  ημέρα Παρασκευή    2021 και ώρα 14:00 στο Τμήμα Προμηθειών της Δ/νσης Προμηθειών & Αποθηκών Ταχ Δ/νση: Βασ .Γεωργίου Α΄1 ΤΚ 54636 1ος  όροφος κτίριο Β γραφείο 109Β αρμόδια υπάλληλος κ. Θ. Παπαχρήστου τηλ: 2313317538 .

Επιπρόσθετα, προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ. 1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, θα πρέπει να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά και τα παρακάτω δικαιολογητικά σύμφωνα με το άρθρο 80 παρ. 2 και 3 του Ν.4412/2016:

  • Απόσπασμα ποινικού μητρώου, ή Υπεύθυνη δήλωση κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 43 παρ.7αγ Ν.4605/2019).Η υποχρέωση αφορά ιδίως: α) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, β) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Φορολογική ενημερότητα
  • Ασφαλιστική ενημερότητα

 

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                      Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 

                            ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΖΕΡΒΑΣ                        ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΠΚΑΣ

 

Για να κατεβάσετε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την ενημέρωση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε τη μελέτη, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την υπεύθυνη δήλωση, πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ