16.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΔιεύθυνση ΠαιδείαςΠρόγραμμα εκμάθησης Κινέζικης Γλώσσας

Πρόγραμμα εκμάθησης Κινέζικης Γλώσσας

                       

Η Αντιδημαρχία Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα Εκμάθησης της Κινέζικης Γλώσσας αξιοποιώντας την ευγενική δωρεά της Ένωσης Κινέζων Ελλάδος.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσοι είναι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι: α) για δημότες Θεσσαλονίκης, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και β) για κάτοικους του Δήμου Θεσσαλονίκης, φωτοτυπία λογαριασμού κοινής ωφέλειας (ηλεκτρικό ρεύμα, αέριο, σταθερή τηλεφωνία).

Τα μαθήματα απευθύνονται σε αρχάριους, θα πραγματοποιηθούν σε ένα (1) τμήμα 15 ατόμων, συνολικής διάρκειας είκοσι (20) ωρών, δύο (2) φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα 09:30 – 10:30 π.μ. και Τετάρτη από 14:00-15:00μ.μ. κατά το χρονικό διάστημα Μάρτιος 2024 – Μάιος 2024 (01/04-19/06/2024). Σκοπός είναι η εκμάθηση βασικών εννοιών, η κατανόηση και η παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου.

Μοναδικό κριτήριο επιλογής των συμμετεχόντων, αποτελεί η σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων. Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων είναι στις 19 Μαρτίου 2024 και ώρα 09:00 π.μ. έως τη συμπλήρωση του τμήματος και των επιλαχόντων. Οι αιτήσεις γίνονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στη πλατφόρμα: https://opengov.thessaloniki.gr/opengov/eservices/dev/

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Δευτέρα 01 Απριλίου 2024 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στο Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΝ» του Δήμου Θεσσαλονίκης, οδός Σπάρτης 6Α (περιοχή Ευζώνων).

Κάθε ενδιαφερόμενος, πριν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι η δήλωση συμμετοχής πρέπει να υποβληθεί, αφού σταθμιστούν πρώτα οι πιθανές οικογενειακές, προσωπικές και επαγγελματικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, λόγω του ότι η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική.

Σε κάθε σπουδαστή που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα, θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ. 231331-8662 & 2313318664.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ