16.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΔιεύθυνση ΠαιδείαςΑνοιχτό ΠανεπιστήμιοΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ - ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2024

ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2024

                                       

ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Εαρινό εξάμηνο 2024

Μία δράση – θεσμός της Αντιδημαρχίας Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, το “Ανοιχτό Πανεπιστήμιο”, ξεκινά το εαρινό εξάμηνο με νέα θεματολογία, με τίτλο: «Ψυχική Υγεία και Σύγχρονες Προκλήσεις». Οι επιστημονικές διαλέξεις θα αναλύσουν ζητήματα όπως η αυτοαποδοχή και η ενσυνειδητότητα, η ηθική και ψυχολογική παρενόχληση στον χώρο της εργασίας (Mobbing), η διαχείριση σχέσεων, η αναβλητικότητα, η αναποφασιστικότητα, η συναισθηματική εξάρτηση και το χρόνιο στρες.

Μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και ειδικοί ερευνητές μοιράζονται με το κοινό σκέψεις και απόψεις σε επιμέρους επιστημονικά θέματα, που ενδιαφέρουν τους δημότες, διευρύνουν τους ορίζοντές τους και τους δίνουν πρόσβαση σε πολύτιμες γνώσεις, ώστε να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις.

Οι διαλέξεις θα διεξαχθούν στο Κέντρο Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης (πλ. Ιπποδρομίου), θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 04 Απριλίου, με συντονίστρια την κυρία Αιμιλία Αξιωτίδου Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια – Ψυχοπαιδαγωγός, Επιστημονικός Συνεργάτης Α.Π.Θ. Ιατρικής Σχολής Α’ ΠΡΠ ΑΧΕΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ

Οι αιτήσεις εγγραφής ξεκινούν τη Παρασκεύη 15 Μαρτίου 2024, ώρα 09:00 π.μ. και γίνονται ηλεκτρονικά στη πλατφόρμα: https://opengov.thessaloniki.gr/opengov/eservices/apth/

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι ενήλικες (άνω των 18 ετών) με μοναδικό κριτήριο επιλογής τη σειρά προτεραιότητας. Μετά το τέλος των μαθημάτων, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους ολοκληρώσουν το πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2313318663.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ