22.2 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρομήθεια φαρμάκων και φαρμακευτικών ειδών με απευθειας ανάθεση

Προμήθεια φαρμάκων και φαρμακευτικών ειδών με απευθειας ανάθεση

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την προμήθεια φαρμάκων και φαρμακευτικών ειδών με απευθειας ανάθεση, για τις ανάγκες της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.), προϋπολογισμού δαπάνης 14.978,19 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, λόγω των επειγουσών λειτουργικών αναγκών των κοινωνικών του δομών, πρόκειται να προβεί στην προμήθεια φαρμάκων και διαφόρων φαρμακευτικών ειδών, με απευθείας ανάθεση, για τις ανάγκες τόσο του Εμβολιαστικού Κέντρου του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, όσο και κείνων που απορρέουν από την εύρυθμη λειτουργία των κοινωνικών δομών του Νομικού του Προσώπου, της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.).
Η συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 14.978,19€ με το Φ.Π.Α..
Οι προσφορές θα αφορούν το σύνολο ή και μέρος των ειδών της προμήθειας (φάρμακα – φαρμακευτικά είδη) και θα κατατεθούν σύμφωνα με το υπόδειγμα οικονομικής προσφοράς κάθε υπηρεσίας.
Θα αξιολογηθούν, δε, ως εξής:
α) Με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή προσφορά ανά είδος, επί των τιμών του Ενδεικτικού Προϋπολογισμού κάθε υπηρεσίας (Πίνακες 2 και 3 “Φαρμακευτικά Είδη”) και
β) με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%), σε ακέραιο αριθμό, {έστω και μηδενικό (0%)}, επί της συνολικής δαπάνης του πίνακα του Ενδεικτικού προϋπολογισμού κάθε υπηρεσίας, για το είδος “Φάρμακα” (Πίνακας 1 του ενδεικτικού προϋπολογισμού κάθε υπηρεσίας. Λόγω διατιμημένου είδους, στην περίπτωση που κατατεθούν ισότιμες προσφορές, η αξιολόγηση αυτών θα γίνει σύμφωνα με το άρθρο 21, παρ. 1, εδαφ. δ΄ του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α.).
Δικαιολογητικά συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενοι, οφείλουν να προσκομίσουν μέσα στο φάκελο της προσφοράς τους, τα εξής:
α) Υπεύθυνη δήλωση του διαγωνιζομένου (άρθρο 8 του Ν.1599/1986) με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής, ότι έλαβε πλήρη γνώση των Τεχνικών προδιαγραφών (συμπεριλαμβανομένων και των ημερομηνιών λήξης των ειδών) και των όρων παράδοσης των ειδών.

β) Βεβαίωση από τον φαρμακευτικό σύλλογο ότι ο διαγωνιζόμενος ανήκει στα εγγεγραμμένα μέλη του (μόνο για το είδος “Φάρμακα”).
γ) Εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης της ανωτέρω προμήθειας, ίση με το 5% της καθαρής συμβατικής αξίας, διάρκειας δύο (2) μηνών (θα κατατεθεί μόνο από τον μειοδότη – ανάδοχο).
Χρόνος παράδοσης: Ο χρόνος παράδοσης των ειδών, ορίζεται στις δέκα (10) εργάσιμες ημέρες από την πρωτοκόλληση των συμβάσεων.
Οι προσφορές θα κατατεθούν σε φάκελο σφραγισμένο, στα γραφεία του Τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, Μοναστηρίου 53-55, όροφος 6ος, τηλ.: 2310 509014, -45, στις 16/12/2015 ημέρα Τετάρτη, ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10:00 π.μ. και ώρα λήξης 10:15 π.μ.. Στη συνέχεια θα διαβιβαστούν στην αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας (σύμφωνα με την υπ’ αρ.13/2015 Α.Ο.Ε.), προκειμένου να ανοιχτούν και να αξιολογηθούν.
Η ανακοίνωση του πρακτικού αξιολόγησης της προσφοράς, θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες με έγγραφο της υπηρεσίας.
Τον προμηθευτή βαρύνουν ο Φ.Ε., 0,10% υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής
Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4, παρ 3 του Ν. 4013/2011) και όλες οι νόμιμες κρατήσεις.
Πληροφορίες για τα δικαιολογητικά συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από το Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών, υπάλληλος Ο. Σκανδάλη, τηλ. 2313 317536, ενώ για τις τεχνικές προδιαγραφές των ειδών του ενδεικτικού προϋπολογισμού, από τις αρμόδιες για τη σύνταξή τους παρακάτω υπηρεσίες:
• Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕ.ΔΗ.Θ.): υπάλληλος Χατζοπούλου Γεωργία, τηλ.: 2313 318240
• Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας: υπάλληλος Ε. Ξεφτέρη, τηλ.: 2310 509019, -20.
Τα στοιχεία της προμήθειας (Τεχνικές προδιαγραφές – Ενδεικτικός Προϋπολογισμός, Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς), θα είναι αναρτημένα στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.

 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Γ. ΡΑΝΕΛΛΑ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ