18.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρομήθεια υγρών καυσίμων, λιπαντικών και άλλων αναλωσίμων υγρών για την κάλυψη...

Προμήθεια υγρών καυσίμων, λιπαντικών και άλλων αναλωσίμων υγρών για την κάλυψη των αναγκών κίνησης των οχημάτων και θέρμανσης των κτιρίων του και των νομικών προσώπων του.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει δημόσιο διεθνή διαγωνισμό για την προμήθεια υγρών καυσίμων, λιπαντικών και άλλων αναλωσίμων υγρών για την κάλυψη των αναγκών κίνησης των οχημάτων και θέρμανσης των κτιρίων του και των νομικών προσώπων του.

 

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η   No   48/2014 

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει δημόσιο διεθνή διαγωνισμό για την προμήθεια υγρών καυσίμων, λιπαντικών και άλλων αναλωσίμων υγρών  για την κάλυψη των αναγκών κίνησης των οχημάτων και θέρμανσης των κτιρίων του και των νομικών προσώπων του.
1) Αναθέτουσα Αρχή : Δήμος Θεσσαλονίκης, Βασ.Γεωργίου Α΄1, Τ.Κ. 54640, τηλ.2313 317535, fax  2313 317857, e-mail : e.skentou@thessaloniki.gr, ιστοσελίδα (site) του Δήμου : www.thessaloniki.gr, πληροφορίες Ε.Σκέντου.
2) Αντικείμενο της σύμβασης : Προμήθεια υγρών καυσίμων (πετρέλαιο κίνησης, πετρέλαιο θέρμανσης, βενζίνη αμόλυβδη), λιπαντικών και άλλων αναλωσίμων υγρών.
3) Είδος της διαδικασίας : Ανοικτή
4) Είδος της σύμβασης : Προμήθεια
5)Τόπος παράδοσης : Υπηρεσίες του Δήμου και των νομικών προσώπων του
6) Υποδιαίρεση σε τμήματα: Ναι. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν προσφορές για το σύνολο ή για μέρος των ζητουμένων ειδών.
Ειδικότερα :
α. ΚΑΥΣΙΜΑ : Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν προσφορά  για ένα ή περισσότερα τμήματα (Δήμος Θεσσαλονίκης ή νομικά πρόσωπα) για τη συνολική όμως προκηρυχθείσα ποσότητα κάθε τμήματος (για όλα τα είδη καυσίμων κάθε τμήματος). Στην περίπτωση που δεν κατατεθεί προσφορά για όλα τα είδη κάθε τμήματος, η προσφορά απορρίπτεται.
β. ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΓΡΑ : Οι προσφορές των διαγωνιζομένων μπορούν να αφορούν το σύνολο ή μέρος των ζητούμενων ειδών. Δηλαδή, μπορούν να υπάρξουν μερικές προσφορές ως προς τα διάφορα είδη, οι ποσότητες όμως των προσφερομένων ειδών πρέπει να επακριβώς οι ζητούμενες.
7) Περιγραφή της σύμβασης : Προμήθεια υγρών καυσίμων (πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης, βενζίνης αμόλυβδης), λιπαντικών και άλλων αναλωσίμων υγρών για το Δήμο Θεσσαλονίκης και τα νομικά πρόσωπά του.
Ειδικότερα η προμήθεια αφορά:

Α. ΚΑΥΣΙΜΑ

Β. ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΓΡΑ
ΣΥΝΟΛΟ : 8.178 ΛΙΤΡΑ και 1.512 ΚΙΛΑ
Αναλυτικά : (1.040  lt λιπαντικό ΜΕΚ πετρελαιοκινητήρων SAE 20W-50 (απλό), 1.476 lt λιπαντικό ΜΕΚ (2Τ), 12 lt συνθετικό λιπαντικό υψηλής απόδοσης για δίχρονους κινητήρες παντός τύπου (λάδι μίξης), 60 lt λιπαντικό κεντρικών υδραυλικών συστημάτων, 1.040 lt  λιπαντικό υδραυλικών συστημάτων HLP 32, 208 lt λιπαντικό υδραυλικών συστημάτων ATF D3, 40 lt λιπαντικό χωματουργικών μηχανημάτων, 1.295 kg γράσο γενικής χρήσης, 217 kg γραφιτούχο γράσο βάσεως λιθίου, 192 lt λιπαντικό βενζινοκινητήρων SAE 10W-40 (πλήρως συνθετικό), 3.360 lt αντιψυκτικό-αντιθερμικό διάλυμα (έτοιμο προς χρήση), 630 lt αντιψυκτικό-αντιθερμικό διάλυμα (συμπυκνωμένο), 120 lt λιπαντικό συστημάτων μετάδοσης 10W-30).
8) Ποσότητα ή έκταση της σύμβασης : 3.099.071,59 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23% (2.519.570,40 € χωρίς το Φ.Π.Α.).
Αναλυτικότερα :
Α. ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εκτιμώμενη αξία προμήθειας υγρών καυσίμων (πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, βενζίνη αμόλυβδη) χονδρικής πώλησης : 2.789.640,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23% (2.268.000,00 € χωρίς το Φ.Π.Α.).
Εκτιμώμενη αξία προμήθειας υγρών καυσίμων (πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, βενζίνη αμόλυβδη) λιανικής πώλησης : 165.558,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23% (134.600,00 € χωρίς το Φ.Π.Α.).
Εκτιμώμενη αξία προμήθειας συνολικής ποσότητας υγρών καυσίμων (πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, βενζίνη αμόλυβδη) : 2.955.198,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23% (2.402.600,00 € χωρίς το Φ.Π.Α.).
Εκτιμώμενη αξία προμήθειας λιπαντικών και άλλων αναλωσίμων υγρών : 37.044,40 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23% (30.117,40 € χωρίς το Φ.Π.Α.).
Εκτιμώμενη αξία προμήθειας υγρών καυσίμων, λιπαντικών και άλλων αναλωσίμων υγρών : 2.992.242,40 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23% (2.432.717,40 € χωρίς το Φ.Π.Α.).
Β. Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.
Εκτιμώμενη αξία προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης : 12.546,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23% (10.200,00 € χωρίς το Φ.Π.Α.).
Γ. Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εκτιμώμενη αξία προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης : 5.018,40 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23% (4.080,00 € χωρίς το Φ.Π.Α.).
Δ. Κ.Ε.ΔΗ.Θ.
Εκτιμώμενη αξία προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης και βενζίνης αμόλυβδης : 7.490,70 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23% (6.090,00 € χωρίς το Φ.Π.Α.).
Ε.ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ”
Εκτιμώμενη αξία προμήθειας βενζίνης αμόλυβδης : 2.490,75 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23% (2.025,00 € χωρίς το Φ.Π.Α.).
ΣΤ. ΔΕΠΘΕ
Εκτιμώμενη αξία προμήθειας πετρελαίου κίνησης και βενζίνης αμόλυβδης : 19.062,54 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23% (15.498,00 € χωρίς το Φ.Π.Α.).
Ζ. ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Εκτιμώμενη αξία προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης : 56.457,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23% (45.900,00 € χωρίς το Φ.Π.Α.).
Η. ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Εκτιμώμενη αξία προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης : 3.763,80 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23% (3.060,00 € χωρίς το Φ.Π.Α.).
9) Kύριοι όροι χρηματοδότησης : ΄Ιδιοι Πόροι.
10) Γλώσσα προσφορών : Ελληνική.
11) Νόμισμα : ευρώ.
12) Κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης :
α. Η προμήθεια υγρών καυσίμων χονδρικής πώλησης (Δήμος Θεσσαλονίκης) θα γίνει με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης (μέχρι δύο δεκαδικά) στη μέση τιμή  χονδρικής πώλησης όπως αυτή προσδιορίζεται από το Τμήμα Αγοράς και Ανταγωνισμού της Δ/νσης Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.
β. Η προμήθεια υγρών καυσίμων λιανικής πώλησης (Δήμος Θεσσαλονίκης και όλα τα νομικά πρόσωπα) θα γίνει με κριτήριο κατακύρωσης το ποσοστό έκπτωσης (μέχρι δύο δεκαδικά) στη μέση τιμή λιανικής πώλησης όπως αυτή προσδιορίζεται από το Τμήμα Αγοράς και Ανταγωνισμού της Δ/νσης Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης το οποίο μπορεί να είναι και αρνητικό μέχρι 5% (άρθρο 63 Ν.4257/2014).
γ. Η προμήθεια λιπαντικών και άλλων αναλωσίμων υγρών θα γίνει με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.
13) Δικαιούμενοι συμμετοχής : Ημεδαπά και αλλοδαπά, Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα, Συνεταιρισμοί, Ενώσεις Προμηθευτών που ασχολούνται με τη διύλιση και εμπορία ή τη λιανική εμπορία υγρών καυσίμων και την παραγωγή, εμπορία και διάθεση λιπαντικών και άλλων αναλωσίμων υγρών και είναι εγγεγραμμένοι στα αντίστοιχα Επιμελητήρια.
14)΄Οροι συμμετοχής :
α) Προσωπική κατάσταση των διαγωνιζομένων
-Απόσπασμα ποινικού μητρώου (μόνο για φυσικά πρόσωπα)
-Πιστοποιητικά αρμόδιας διοικητικής ή δικαστικής αρχής ότι δεν τελούν υπό πτώχευση, εκκαθάριση, αναγκαστική διαχείριση, πτωχευτικό συμβιβασμό ή υπό διαδικασία για όλα τα παραπάνω και ότι δεν έχει λυθεί η εταιρία
-Φορολογική ενημερότητα
-Ασφαλιστική ενημερότητα για τους υπαλλήλους και τους εργοδότες της εταιρίας
-Πιστοποιητικό οικείου Επιμελητηρίου που να έχει ισχύ την ημέρα διενέργειας του διαγωνισμού
-Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει αποκλεισθεί η συμμετοχή τους από διαγωνισμούς και δεν έχουν υποπέσει σε σοβαρό παράπτωμα κατά την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας
-Ονομαστικοποίηση των μετοχών τους (μόνο για ανώνυμες εταιρίες)
-Υπεύθυνη δήλωση ότι έλαβαν πλήρη γνώση των όρων της διακήρυξης και των τεχνικών προδιαγραφών
-Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν υπάρχει σε βάρος τους καταδικαστική απόφαση για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, δωροδοκία, απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες
-Υπεύθυνη δήλωση η οποία θα αναφέρει τους φορείς κύριας και επικουρικής ασφάλισης προς τους οποίους υποχρεούνται στην καταβολή εισφορών και ότι δεν απασχολούν ούτε πρόκειται να απασχολήσουν καθόλη τη διάρκεια της σύμβασης ανασφάλιστο προσωπικό
-Βεβαίωση του Τμήματος Ταμείου της Δ/νσης Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης ότι δεν υφίσταται καμία οφειλή τους προς το Δήμο από οποιαδήποτε αιτία ή βεβαίωση διακανονισμού της οφειλής τους
-’δεια διύλισης, εμπορίας ή λιανικής εμπορίας
-’δεια λειτουργίας πρατηρίου ή πρατηρίων (για πετρέλαιο θέρμανσης, πετρέλαιο κίνησης και βενζίνη αμόλυβδη λιανικής πώλησης)
-Βεβαίωση εποπτεύουσας αρχής ότι ο συνεταιρισμός λειτουργεί νόμιμα (μόνο για συνεταιρισμούς)
-Πιστοποιητικό σκοπιμότητας ΕΟΜΜΕΧ (μόνο για Ενώσεις προμηθευτών)
-Πιστοποιητικό από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ότι δεν υφίστανται οι ασυμβίβαστες ιδιότητες του άρθρου 3 του Ν.3310/2005 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 3 του Ν.3414/2005 (κατάθεση πριν την κατακύρωση).
β) Τεχνική Ικανότητα
ΥΓΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ
Τα προσφερόμενα υγρά καύσιμα θα πρέπει να συμμορφώνονται με την ισχύουσα νομοθεσία (σχετικές Κ.Υ.Α. και αποφάσεις του Χημικού Συμβουλίου).
ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΓΡΑ
Τα λιπαντικά πρέπει να είναι πιστοποιημένα κατά API, κατά ACEA και σύμφωνα με τους κανόνες προδιαγραφών που ορίζονται από το Γενικό Χημείο του κράτους.
Τα λιπαντικά θα πρέπει να συμμορφώνονται ως προς την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία (σχετικές Υ.Α. και Κ.Υ.Α.).
Οι προμηθευτές θα πρέπει να καταθέσουν στην τεχνική προσφορά τους όσα αναφέρονται στα σημεία 2γ, 2δ και να πληρούν την προϋπόθεση του σημείου 3 των ειδικών όρων.
γ) Ειδικοί όροι
ΥΓΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ
1. Το κριτήριο επιλογής του αναδόχου είναι το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) στη νόμιμα διαμορφούμενη μέση τιμή πώλησης (χονδρική ή λιανική) όπως αυτή προσδιορίζεται από το Τμήμα Αγοράς και Ανταγωνισμού της Δ/νσης Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Για τα καύσιμα λιανικής πώλησης το ποσοστό αυτό μπορεί να είναι και αρνητικό μέχρι 5% (’ρθρο 63 Ν.4257/2014).
2. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό για την προμήθεια καυσίμων λιανικής πώλησης (Δήμος Θεσσαλονίκης-Τμήμα 2 και νομικά πρόσωπα) θα πρέπει να προσκομίσουν την άδεια/τις άδειες λειτουργίας του πρατηρίου/των πρατηρίων που διαθέτουν.
3. Για το Δήμο Θεσσαλονίκης : Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να καταθέσουν προσφορά για το ένα ή και τα δύο τμήματα για τη συνολική όμως προκηρυχθεισα ποσότητα κάθε τμήματος (για όλα τα είδη καυσίμων κάθε τμήματος).
4. Η παράδοση των υγρών καυσίμων θα γίνεται στις διάφορες υπηρεσίες και τα νομικά πρόσωπα εντός 48 ωρών από την γραπτή παραγγελία στον προμηθευτή.
ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΓΡΑ
1. Οι προσφορές των διαγωνιζομένων μπορούν να αφορούν ένα ή περισσότερα λιπαντικά ή άλλα αναλώσιμα υγρά.
2.Οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να καταθέσουν επί ποινή αποκλεισμού :
α. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναφέρουν ως τι συμμετέχουν στο διαγωνισμό (εταιρία παραγωγής, αντιπρόσωποι ή εταιρία εμπορίας ζητούμενων ειδών).
Εταιρίες παραγωγής
-Υπεύθυνη δήλωση για την έδρα της εταιρίας
-Πιστοποιητικό συμμόρφωσης συστήματος ποιότητας ISO 9001:2000
Αντιπρόσωποι εταιριών παραγωγής
-Υπεύθυνη δήλωση για την έδρα της εταιρίας παραγωγής
-Πιστοποιητικό συμμόρφωσης συστήματος ποιότητας ISO 9001:2000
-Υπεύθυνη δήλωση για την έδρα της δικής τους εταιρίας
-Βεβαίωση της εταιρίας παραγωγής με την οποία πιστοποιείται ότι ο προσφέρων είναι αντιπρόσωπός της
Εταιρίες εμπορίας (όχι αντιπρόσωποι)
-Υπεύθυνη δήλωση για την έδρα της εταιρίας του διαγωνιζόμενου
-Υπεύθυνη δήλωση για την έδρα της εταιρίας παραγωγής
-Πιστοποιητικό συμμόρφωσης συστήματος ποιότητας ISO 9001:2000
-Υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει παρακαταθήκη όλων των προσφερομένων ειδών
-Κατάλογος με τις κυριότερες παραδόσεις όμοιων ειδών των τριών τελευταίων ετών
β. Επίσημο τιμοκατάλογο όλων των διαθέσιμων ειδών
γ. Πλήρη και σαφή περιγραφή των τεχνικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών των προσφερομένων ειδών η οποία θα συνοδεύεται από τους σχετικούς καταλόγους των κατασκευαστικών οίκων. Στους καταλόγους αυτούς θα πρέπει να είναι σημειωμένοι με σαφήνεια επί ποινή αποκλεισμού :
-οι τύποι των προσφερομένων λιπαντικών και λοιπών ειδών
-οι διεθνείς προδιαγραφές που πληρούν τα προσφερόμενα είδη
-οι διαθέσιμες συσκευασίες
δ. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναφέρονται :
-η χώρα παραγωγής των ειδών που προσφέρονται
-ότι τα λιπαντικά είναι πρωτογενή και όχι ανακυκλωμένα
-ότι τα προσφερόμενα λιπαντικά διαθέτουν πιστοποιητικό API, ACEA και φύλλο προδιαγραφών του κατασκευαστή
-ότι τα είδη διαθέτουν κωδικό έγκρισης από το Γ.Χ.Κ.
3. Οι διαγωνιζόμενοι υποχρεούνται να αναγράφουν σε όλα τα δοχεία συσκευασίας των προϊόντων τους τις παρακάτω ενδείξεις :
-την ονομασία και το είδος του περιεχομένου με κεφαλαία ευανάγνωστα γράμματα και στην ελληνική γλώσσα
-τον αριθμό ιξώδους SAE
-το επίπεδο ποιότητας κατά API και ACEA, DIN, ISO κλπ
-τον ονομαστικό όγκο του περιεχομένου
-το ονοματεπώνυμο ή την εμπορική επωνυμία και τη διεύθυνση του υπεύθυνου που θέτει το προϊόν σε κυκλοφορία
4. Στην οικονομική προσφορά τους οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν επί ποινή αποκλεισμού να δηλώσουν :
-τις προσφερόμενες τιμές ανά συσκευασία και ανά lt/kg προϊόντος για κάθε προσφερόμενη συσκευασία
-ότι στις τιμές των ειδών έχει περιληφθεί ο φόρος εναλλακτικής διαχείρισης λιπαντικών.
5. Η παράδοση των λιπαντικών και των αναλωσίμων υγρών θα γίνεται τμηματικά και το αργότερο σε πέντε (5) ημέρες από την έγγραφη ειδοποίηση της υπηρεσίας.
δ) Δικαίωμα προαίρεσης
Σε περίπτωση που εξαντληθούν οι προϋπολογιζόμενες ποσότητες των υγρών καυσίμων πριν από την εξάντληση του οικονομικού αντικειμένου της παρούσης (συμβατικό ποσό) ο Δήμος Θεσσαλονίκης ή τα νομικά πρόσωπα διατηρούν το δικαίωμα να προμηθευτούν επιπλέον ποσότητες μέχρι την εξάντληση του συμβατικού ποσού και μέχρι τη λήξη του συμβατικού χρόνου.
ε) Παράταση σύμβασης
Στην περίπτωση που με τη λήξη της ημερομηνίας της σύμβασης δεν έχει εξαντληθεί το συμβατικό ποσό, ο Δήμος Θεσσαλονίκης ή τα νομικά πρόσωπα έχουν το δικαίωμα να παρατείνουν τη χρονική ισχύ της σύμβασης για χρονικό διάστημα έως και τρεις (3) μήνες, με απλή έγγραφη ειδοποίηση του αναδόχου, με απόφαση του Δημοτικού/Διοικητικού Συμβουλίου και μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάθεσης της προμήθειας σε άλλο προμηθευτή.
15) Εγγυήσεις : Εγγύηση συμμετοχής ίση με το 2%  της προϋπολογισθείσης από την υπηρεσία δαπάνης χωρίς το Φ.Π.Α. η οποία αντικαθίσταται από εγγυητική καλής εκτέλεσης ίση με το 5% της συνολικής συμβατικής αξίας χωρίς το Φ.Π.Α.
16)Όροι για τη χορήγηση της συγγραφής υποχρεώσεων και συμπληρωματικών εγγράφων :
Οι συμπληρωματικές πληροφορίες για τη διακήρυξη και τα λοιπά στοιχεία του διαγωνισμού εφόσον ζητηθούν εμπρόθεσμα, παρέχονται από τις αρμόδιες Δ/νσεις Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων-Τμήμα Μελετών και Σχεδιασμού Συστημάτων Καθαριότητας και Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης-Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών (αρμόδιοι υπάλληλοι Ι.Καραγιάννη-Π.Βοϊδης τηλ. 2310 434545 και Ε.Σκέντου τηλ. 2313 317535).
Ημερομηνία :  6-11-2014                                 ΄Ωρα : 14:30 μ.μ.
Τεύχη της διακήρυξης από τη Δ/νση Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης, Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών, οδός Βασ.Γεωργίου Α΄ 1, Κτίριο Β, 1ος όροφος, αρμόδια Ε.Σκέντου, τηλ. 2313 317535 (κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες) και αναλυτικά οι όροι στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης και στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.
17) Προθεσμία για την παραλαβή των προσφορών
Ημερομηνία :  12-11-2014                                ΄Ωρα : 10:00 π.μ.- 10:30 π.μ.
18) Ελάχιστη χρονική διάρκεια ισχύος της προσφοράς : 9 μήνες.
19) Διάρκεια της σύμβασης : 12 μήνες από την υπογραφή της.
20)΄Οροι για το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών :
Ημερομηνία : 12-11-2014                                 ΄Ωρα : 10:30 π.μ.
Τόπος υποβολής προσφορών : ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Βασ.Γεωργίου Α΄1
ΚΤΙΡΙΟ Ε, 1ος όροφος
Γραφείο 020
Πρόσωπα που μπορούν να παραστούν στην αποσφράγιση προσφορών :
Διαγωνιζόμενοι ή εκπρόσωποι των διαγωνιζομένων.
21)Ημερομηνία αποστολής της προκήρυξης στην Υπηρεσία Επίσημων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων : 29-9-2014.
22)Ημερομηνία παραλαβής της προκήρυξης από την Υπηρεσία Επίσημων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων : 29-9-2014.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Χ.ΚΑΠΟΝ

 Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΓΡΩΝ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΓΡΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ