18.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρομήθεια οργάνων γυμναστικής εξωτερικού χώρου για τις ανάγκες της Δ/νσης Εκπαίδευσης-Αθλητισμού

Προμήθεια οργάνων γυμναστικής εξωτερικού χώρου για τις ανάγκες της Δ/νσης Εκπαίδευσης-Αθλητισμού

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αφορά στη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια οργάνων γυμναστικής εξωτερικού χώρου για τις ανάγκες της Δ/νσης Εκπαίδευσης-Αθλητισμού, προϋπολογισμού δαπάνης 19.680,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην προμήθεια οργάνων γυμναστικής εξωτερικού χώρου για τις ανάγκες της Δ/νσης Εκπαίδευσης-Αθλητισμού, προϋπολογισμού δαπάνης 19.680,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Βασ.Γεωργίου Α΄1, Κτίριο Ε, ημιώροφος, γραφείο 020) την 06-11-2015 ημέρα Παρασκευή ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 12.00 μ.μ. και ώρα λήξης 12.15 μ.μ.
Η ανακοίνωση των πρακτικών (δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών) καθώς και το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών θα γίνει γνωστό στους συμμετέχοντες με έγγραφο της υπηρεσίας.
Τον προμηθευτή βαρύνουν ο Φ.Ε., η κράτηση 0,10% υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4 παρ.3 του Ν.4013/2011), τα έξοδα δημοσίευσης και όλες οι νόμιμες κρατήσεις.
Πληροφορίες για τη διακήρυξη και τα λοιπά στοιχεία του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από την αρμόδια Δ/νση Εκπαίδευσης-Αθλητισμού, Τμήμα Εκδηλώσεων & Προγραμμάτων Αθλητισμού, πληροφορίες κ. Κ.Κοκτσίδης, Γρ.Λαμπράκη & Κλεάνθους 57, τηλ. 2313 317647.
Αντίγραφα της διακήρυξης θα δίνονται από το Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών, Βασ.Γεωργίου Α΄1, 1ος όροφος, γραφείο 109Β, τηλ. 2313 317537, αρμόδια Κ.Ασβεστά κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Τα τεύχη της διακήρυξης είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

 

Για το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ