13.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΜίσθωση για πέντε (5) χρόνια ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση...

Μίσθωση για πέντε (5) χρόνια ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση και λειτουργία του Παιδικού Σταθμού “Αγ. Σοφίας”

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι προτίθεται να μισθώσει για πέντε (5) χρόνια ακίνητο που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση και λειτουργία του Παιδικού Σταθμού “Αγ. Σοφίας”

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Νο 79 / 2015

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι προτίθεται να μισθώσει για πέντε (5) χρόνια ακίνητο που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση και λειτουργία του Παιδικού Σταθμού “Αγ. Σοφίας”.
Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει :
• Να είναι κατά προτίμηση ισόγειο ή να παρέχει πρόσβαση σε ΑμεΑ.
• Να βρίσκεται στην περιοχή που περικλείεται από το οικοδομικό τετράγωνο που περιλαμβάνει τις οδούς Αριστοτέλους, Ολύμπου, Ιασωνίδου, Παλαιών Πατρών Γερμανού, Αλεξάνδρου Σβώλου, Μακένζυ Κίνγκ και Ερμού.
• Να περιλαμβάνει χώρο συνολικής καθαρής επιφάνειας τουλάχιστον 225 τ.μ. και έως 250 τ.μ. Ειδικότερα, περίπου: τα 70 τ.μ. της ωφέλιμης επιφάνειας του παιδικού σταθμού θα χρησιμοποιούνται ως χώροι βρεφών και τα 60 τ.μ. ως χώροι νηπίων. Ο υπόλοιπος χώρος θα χρησιμοποιηθεί για γραφεία, κουζίνα, WC και βοηθητικούς χώρους.
• Θα πρέπει να είναι διαμορφωμένο ή να διαμορφωθεί κατάλληλα από τον εκμισθωτή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει ως παιδικός σταθμός.
• Να αποτελεί χώρο κύριας χρήσης, να είναι απαλλαγμένο από υγρασία, να έχει φυσικό φωτισμό, αερισμό, και να καλύπτει τις ανάγκες πυροπροστασίας των χώρων. Να υπάρχουν χώροι υγιεινής ξεχωριστά ενηλίκων, παιδιών και βρεφών (αλαξιέρα, ντουζιέρα). Όλοι οι χώροι πρέπει να διαθέτουν σε πλήρη λειτουργία επαρκή θέρμανση και ψύξη.
• Με δαπάνη επίσης του ιδιοκτήτη – εκμισθωτή θα γίνει κάθε απαιτούμενη οικοδομική εργασία για την καλή λειτουργία του κτηρίου σύμφωνα με τις υποδείξεις της Υπηρεσίας (χρωματισμοί, δάπεδα, κουφώματα, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κ.λ.π.) και θα εγκατασταθεί σύστημα δομημένης καλωδίωσης για τη λειτουργία δικτύου Η/Υ και τηλεφώνων και για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για τις απαιτούμενες θέσεις εργασίας.
Το μίσθωμα που θα επιτευχθεί κατά τη δημοπρασία θα παραμείνει σταθερό μέχρι την 1.1.2019 σύμφωνα με το άρθρο 102 του Ν.4316/2014 και αργότερα θα προσαυξάνεται κατ’ έτος και κατά ποσοστό ανάλογο του τιμαρίθμου εφόσον το επιτρέψει η ισχύουσα νομοθεσία.
Το ανώτατο όριο πρώτης προσφοράς θα ορισθεί από την Επιτροπή του άρθρου 7 του Π.Δ.270/81, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Όσοι έχουν ακίνητο με τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσας, καταθέτοντας αίτηση στο Γραφείο 202-203, Τμήμα Διαχείρισης Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας Δήμου Θεσσαλονίκης ημέρες: Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 8:00 – 14:00, Διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου Α΄ 1 (2ος όροφος), τηλέφωνο: 231331 7254, 7446, fax : 231331 7707.
Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται στους ενδιαφερόμενους από την παραπάνω διεύθυνση, καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.thessaloniki.gr.

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών

 ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

Για το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ