22.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρομήθεια ανταλλακτικών εξοπλισμού για τις ανάγκες του Τμήματος Περιβαλλοντικών Δράσεων της Δ/νσης...

Προμήθεια ανταλλακτικών εξοπλισμού για τις ανάγκες του Τμήματος Περιβαλλοντικών Δράσεων της Δ/νσης Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην προμήθεια ανταλλακτικών λοιπού εξοπλισμού του Δικτύου Ελέγχου Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης και Μετεωρολογικών Παραμέτρων (αναλυτές, όργανα, μετεωρολογικά, βαθμονομητές, μηχανογραφική υποδομή, ηχόμετρα κ.λ.π.) για τις ανάγκες του Τμήματος Περιβαλλοντικών Δράσεων της Δ/νσης Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος, π.δ. 50.000,00 €, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή προσφορά.

 

 

                   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην προμήθεια ανταλλακτικών λοιπού εξοπλισμού του Δικτύου Ελέγχου Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης και Μετεωρολογικών Παραμέτρων (αναλυτές, όργανα, μετεωρολογικά, βαθμονομητές, μηχανογραφική υποδομή, ηχόμετρα κ.λ.π.) για τις ανάγκες του Τμήματος Περιβαλλοντικών Δράσεων της Δ/νσης Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος, π.δ. 50.000,00 €, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή προσφορά και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, ΚΤΙΡΙΟ Ε, ημιώροφος, γραφείο 020) την  3-7-2014ημέρα Πέμπτη ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10.00 και ώρα λήξης 10.15.
Η ανακοίνωση των πρακτικών (δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών), καθώς και τo άνοιγμα των οικονομικών προσφορών θα γίνεται γνωστό στους συμμετέχοντες με έγγραφο της υπηρεσίας.
Τον προμηθευτή βαρύνουν ο Φ.Ε., οι κρατήσεις 1,5 % υπέρ Τ.Α.Δ.Κ.Υ. – Τ.Ε.Α.Δ.Υ., 0,5% υπέρ Τ.Π.Δ.Υ.,0,10 % υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4 παρ.3 του Ν.4013/2011), ταέξοδα δημοσίευσης και όλες οι νόμιμες κρατήσεις.
Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τη Δ/νση Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος, Τμήμα Περιβαλλοντικών Δράσεων, τηλ. 2313 318375 κ. Απ. Κελέση και κ. Π. Τζουμάκα.
Αντίγραφα της διακήρυξης θα δίνονται από τη Δ/νση Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης, Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών, Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, ΚΤΙΡΙΟ Β, 1ος όροφος, γραφείο 109Β, τηλ. 2313 317532, αρμόδια υπάλληλος Μ. Θωμαΐδου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Τα τεύχη του διαγωνισμού είναι αναρτημένα στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.
Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αναβληθεί για οποιοδήποτε αιτία ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται η επόμενη εργάσιμη μέρα και ίδια ώρα.
Σύμφωνα με την υπ’ αρ. 1780/2014 απόφαση Δημάρχου :
                             Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
                                                                         ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
                                                                                            ΧΑΣΔΑΪ ΚΑΠΟΝ
 Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ