19.6 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέματα για τον ΠολίτηΚ.Ε.ΔΗ.Θ.Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα...

Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομοτεχνική άποψη προσφορά, για την προμήθεια καινούργιου λεωφορείου ειδικά διαμορφωμένου για μεταφορά ΑΜΕΑ προϋπολογισμού δαπάνης 74.400,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., για τις ανάγκες της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομοτεχνική άποψη προσφορά (βέλτιστη προσφορά  βάσει ποιότητας-τιμής), για την προμήθεια καινούργιου λεωφορείου ειδικά διαμορφωμένου για μεταφορά ΑΜΕΑ, προϋπολογισμού δαπάνης 74.400,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., με CPV : 34114400-3.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα γραφεία διοίκησης της Κ.Ε.ΔΗ.Θ., Κωνσταντίνου Καραμανλή 164 1ος όροφος, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, η οποία ορίστηκε με την υπ’ αριθμ. 8/2018 Α.Δ.Σ..(ΑΔΑ:Ψ4ΦΩΟΛΩ0-ΨΒΕ), στις 17-07-2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 με ώρα λήξης παραλαβής των προσφορών στις 12:30.
Τα στοιχεία του διαγωνισμού αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στο ΚΗΜΔΗΣ, σε τοπική ημερήσια εφημερίδα, στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης : thessaloniki.gr και στην ιστοσελίδα της Κ.Ε.ΔΗ.Θ. : kedith.gr.
Αντίγραφο της διακήρυξης και πληροφορίες για τους όρους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τα γραφεία διοίκησης της Κ.Ε.ΔΗ.Θ., Κωνσταντίνου Καραμανλή 164 1ος όροφος, κ. Α.Χατζοπούλου τηλ. 2311821724.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Θ.

 ΜΑΡΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ

Για να κατεβάσετε τη Διακήρυξη, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε το Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (Τ.Ε.Υ.Δ.), πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ