16.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠροκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού ανάθεσης εργασιών για την υλοποίηση της πράξης "ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ -...

Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού ανάθεσης εργασιών για την υλοποίηση της πράξης "ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ – Τοπική Ανάπτυξη και Απασχόληση στη Θεσσαλονίκη"

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην ανάθεση εργασιών για την υλοποίηση της πράξης « ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ – Τοπική Ανάπτυξη και Απασχόληση στη Θεσσαλονίκη » στο πλαίσιο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης με την επωνυμία Θεσσαλονίκη : Ανάπτυξη – Ανακύκλωση – Απασχόληση Ε. Π Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007 – 2013 , π.δ. 28.000,00 € με το Φ.Π.Α. προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά.

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ “ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ – Τοπική Ανάπτυξη και Απασχόληση στη Θεσσαλονίκη”
Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην ανάθεση εργασιών για την υλοποίηση της πράξης « ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ – Τοπική Ανάπτυξη και Απασχόληση στη Θεσσαλονίκη » στο πλαίσιο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης με την επωνυμία Θεσσαλονίκη : Ανάπτυξη – Ανακύκλωση – Απασχόληση Ε. Π Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007 – 2013 , π.δ. 28.000,00 € με το Φ.Π.Α. προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών του Δήμου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου A’ 1Α, 1ος όροφος, γραφείο 109.1Β, την 03 /09/2013, ημέρα Τρίτη, ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10:00 και ώρα λήξης 10:15 Η ανακοίνωση των πρακτικών (δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών) καθώς και το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών θα γίνεται γνωστό στους συμμετέχοντες με έγγραφο της υπηρεσίας.
Τον προμηθευτή βαρύνουν ο Φ.Ε. 8%, η κράτηση 1,5 % υπέρΤΑΔΚΥ-ΤΕΑΔΥ, ,5% υπέρ ΤΠΔΥ, τα έξοδα δημοσίευσης και όλες οι νόμιμες κρατήσεις. Επιπλέον επιβαρύνεται με κράτηση ύψους 0,10% επί της αξίας της σύμβασης χωρίς το Φ.Π.Α. υπέρ της Ενιαίας Αρχής Δημόσιων Συμβάσεων ( άρθρο 4 , παρ. 3 του Ν 4013/2011) Ο Φ.Π.Α. βαρύνει το Δήμο Θεσσαλονίκης Αντίγραφα της διακήρυξης καθώς και πληροφορίες για την διακήρυξη και τα λοιπά στοιχεία του διαγωνισμού, θα δίνονται ύστερα από συνεννόηση με τη Δ/νση Εξυπηρέτησης Επιχειρηματία, – Τμήμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας τηλ . 2313317500. 231331 7499, αρμόδιος υπάλληλος Στ. Ζαχαρίου -που συνέταξε τις τεχνικές προδιαγραφές και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό – κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αναβληθεί για οποιοδήποτε αιτία ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται η επόμενη εργάσιμη μέρα και ίδια ώρα.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
I. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

Για να κατεβάστε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ