16.5 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠαροχή υπηρεσιών για την εξειδίκευση των Βιοκλιματικών Στοιχείων και του Μετρητικού Εξοπλισμού-Σύνταξη...

Παροχή υπηρεσιών για την εξειδίκευση των Βιοκλιματικών Στοιχείων και του Μετρητικού Εξοπλισμού-Σύνταξη έκθεσης επίτευξης στόχων

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί, στην ανάδειξη αναδόχου υλοποίησης του 3ου Υποέργου της Πράξης: «Παροχή υπηρεσιών για την εξειδίκευση των βιοκλιματικών στοιχείων και του μετρηκού εξοπλισμού-σύνταξη έκθεσης επίτευξης στόχων, π.δ. 30.750,00€ με Φ.Π.Α.» στο πλαίσιο της πράξης ”ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ (ΠΕΡΙΚΛΕΙΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΤΣΙΜΙΣΚΗ, Ι.ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΕΓΝΑΤΙΑ), για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κλειστές προσφορές, συμπλήρωση τιμολογίου και με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη από τεχνοοικονομικής απόψεως προσφορά.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί, στην ανάδειξη αναδόχου υλοποίησης του 3ου Υποέργου της Πράξης: «Παροχή υπηρεσιών για την εξειδίκευση των βιοκλιματικών στοιχείων και του μετρηκού εξοπλισμού-σύνταξη έκθεσης επίτευξης στόχων, π.δ. 30.750,00€ με Φ.Π.Α.» στο πλαίσιο της πράξης ”ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ (ΠΕΡΙΚΛΕΙΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΤΣΙΜΙΣΚΗ, Ι.ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΕΓΝΑΤΙΑ), για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κλειστές προσφορές, συμπλήρωση τιμολογίου και με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη από τεχνοοικονομικής απόψεως προσφορά, καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο γραφείο 020 του κτιρίου Ε’ του Κεντρικού Καταστήματος του Δήμου Θεσσαλονίκης Βασ. Γεωργίου Α΄ 1 την 04/06/2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10:00 π.μ. και ώρα λήξης 10:30 π.μ.

Η ανακοίνωση των πρακτικών (δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών), καθώς και το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών θα γίνεται γνωστό στους συμμετέχοντες με έγγραφο της υπηρεσίας.

Τον ανάδοχο βαρύνουν ο Φ.Ε., τα έξοδα δημοσίευσης και κάθε τυχόν νόμιμη κράτηση. Επιπλέον επιβαρύνεται με κράτηση ύψους 0,10% επί της αξίας της σύμβασης χωρίς το Φ.Π.Α. υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4, παρ.3 του Ν.4013/2011).

Πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές θα δίνονται από την Διεύθυνση Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών, Κα Τόπλη Ελένη στο τηλέφωνο 2313318467

Αντίγραφα της διακήρυξης θα δίνονται από την Διεύθυνση Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών , Αγγελάκη 13, ,5ος όροφος, αρμόδιος υπάλληλος Ξουρίδα Φωτεινή τηλ.2313318471.

Τα τεύχη του διαγωνισμού είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.

Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αναβληθεί για οποιοδήποτε αιτία, ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται η επόμενη εργάσιμη μέρα και ίδια ώρα.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ

Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ