18.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΚαλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018. Αγαπημένα Δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ...

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018. Αγαπημένα Δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Τριανδρίας

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018
«Αγαπημένα Δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο» είναι το θέμα της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας που θα πραγματοποιηθεί σε 148 βιβλιοθήκες της Ελλάδος

Η Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Τριανδρίας συμμετέχει για 7η συνεχόμενη χρονιά και σας καλεί να λάβετε μέρος σε ένα διασκεδαστικό και δημιουργικό καλοκαίρι!

Τετάρτη 20 Ιουνίου, 11:00-12:30 το πρωί
Γιορτή έναρξης
Για να ξεκινήσει η γιορτή πρέπει να μετρήσουμε, να κόψουμε, να κρεμάσουμε, να ψάξουμε στα λεξικά, να ψάξουμε στα ράφια για να τα έχουμε όλα έτοιμα για το καλοκαίρι.
Με την φιλόλογο Μπομπ Λουμινίτσα Μαριάνα και την παιδαγωγό Ευαγγελία Κωνσταντινίδου
Για όλα τα παιδιά . Με προεγγραφή.

Τρίτη 26 Ιουνίου, 11:00-12:30 το πρωί
Φυσικά δεδομένα : Ένας κήπος φιλικός στις μέλισσες
Οι μέλισσες έχουν φυτά που τα προτιμούν για το νέκταρ τους. Φτιάχνοντας έναν μικρό κήπο με φυτά όπως λεβάντα, δεντρολίβανο, μαντζουράνα ή τριφύλλι τις προσκαλείτε να βρουν μέσα στην πόλη έναν τόπο για να συλλέξουν την τροφή τους
Με την φιλόλογο Μπομπ Λουμινίτσα -Μαριάνα και την δασκάλα Γαβρά Ελένη -Ζωή
Για όλα τα παιδιά. Με προεγγραφή.

Παρασκευή 29 Ιουνίου, 11:00-12:30 το πρωί
Αφιέρωμα στην αστυνομική λογοτεχνία: Ντετέκτιβς
Γνωρίζουμε διάσημους ντετέκτιβ. Παρατηρούν, καταγράφουν, παρακολουθούν. Είναι μεγάλοι, είναι μικρά παιδιά, όλοι αναγνωρίζουν την ξεχωριστή σημασία των δεδομένων στη διαλεύκανση ενός εγκλήματος. Γνωρίζουμε διάσημους ντετέκτιβ.
Με τις δασκάλες Ειρήνη Τριανταφύλλου και Αρετή Μιχοπούλου
Για παιδιά 7-12 ετών. Με προεγγραφή.

Τρίτη 03 Ιουλίου, 11:00-12:30 το πρωί
«Φωτογραφημένα» δεδομένα: Τα ρούχα
Οι φωτογραφίες γίνονται υλικό για να καταγράψουμε τον κόσμο που μας περιβάλλει. Γίνονται αφετηρία για να παρατηρήσουμε τα ρούχα ανθρώπων από άλλες εποχές και άλλα μέρη.
Με την φιλόλογο Μπομπ Λουμινίτσα Μαριάνα
Για παιδιά 6-9 ετών. Με προεγγραφή.

Δευτέρα 09 Ιουλίου, 18:30-20:00
«Φωτογραφημένα» δεδομένα: Τα μέσα μεταφοράς
Οι φωτογραφίες γίνονται υλικό για να καταγράψουμε τον κόσμο που μας περιβάλλει. Γίνονται αφετηρία για να τα παρατηρήσουμε , από άλλες εποχές και άλλα μέρη.
Με την φιλόλογο Μπομπ Λουμινίτσα Μαριάνα και την δασκάλα Μεταξά Πολυξένη
Για παιδιά 6-9 ετών. Με προεγγραφή.

Τετάρτη 05 Σεπτεμβρίου, 11:00-12:30 το πρωί
«Περασμένα» δεδομένα: Η λεία ενός πειρατικού πλοίου
Το 1602 ένα πειρατικό πλοίο επιτίθεται σε ένα εμπορικό πλοίο κάπου στο Αιγαίο. Μετά την επίθεση οι πειρατές καταγράφουν τη λεία τους και ζωντανεύουν έναν κόσμο με διαφορετικά νομίσματα, αγάπη για τα μπαχαρικά και τα μεταξωτά υφάσματα, τα πολύτιμα κοσμήματα.
Με την φιλόλογο Μπομπ Λουμινίτσα Μαριάνα και την δασκάλα Μεταξά Πολυξένη
Για παιδιά 7- 12 ετών. Με προεγγραφή.

Παρασκευή 07 Σεπτεμβρίου, 11:00-12:30 το πρωί
Γιορτή λήξης
Καταγράφουμε τους αποχαιρετισμούς και τα «του χρόνου» και γιορτάζουμε το κλείσιμο ενός ακόμη καλοκαιριού που περάσαμε μαζί.
Για όλα τα παιδιά. Με προεγγραφή.

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή (τηλεφωνική ή με την παρουσία σας). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Τριανδρίας «Ιωάννη Διαμαντή»
Αμοργού 29
2310 921660

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ