12.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΗ 6η Γιορτή Πολυγλωσσίας πάει ΣΧΟΛΕΙΟ

Η 6η Γιορτή Πολυγλωσσίας πάει ΣΧΟΛΕΙΟ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, δια  του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Π.Θ.Ε (Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας) και άλλων φορέων της πόλης μας, θα πραγματοποιήσει την 6η Γιορτή της Πολυγλωσσίας στις 18, 19 και 20 Μαΐου 2018 στους χώρους του  Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (OΛΘ).

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου, τα σχολεία, οι φορείς και οι περιφερειακοί δήμοι και κοινότητες του Δήμου Θεσσαλονίκης θα μπορούν να αναπτύξουν τοπικά δράσεις Πολυγλωσσίας και Διαπολιτισμικότητας.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε από τις 14 έως τις 17 Μαΐου στις δράσεις πολυγλωσσίας με το σχολείο σας ή τον εκπαιδευτικό φορέα σας. Ας σημειωθεί ότι αυτές οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν το προαναφερθέν χρονικό διάστημα στο χώρο του σχολείου ή του φορέα σας με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν την τοπική κοινότητα και τα μέλη της εκπαιδευτικής μονάδας σχετικά με την πολυγλωσσία και τη διαπολιτισμικότητα. 

Για πληροφορίες, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο που αφορά στην 6η Γιορτή Πολυγλωσσίας στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης  https://thessaloniki.gr/προετοιμασία-για-την-6η-γιορτή-πολυγλω/ καθώς και το ιστολόγιο https://langtrips.wordpress.com/ της Ερευνητικής Ομάδας Εκπαιδευτικής Πολυγλωσσίας «ΔιΕπαφή».

Για περισσότερη ενημέρωση και προκειμένου οι συγκεκριμένες δράσεις σας να αναρτηθούν στον ιστότοπο του Δήμου Θεσσαλονίκης, επικοινωνείτε  με την επιστημονική υπεύθυνη του έργου κ. Αργυρώ Μουμτζίδου στο τηλέφωνο 6944472665.

Dear all, We invite you to participate in the 1st Multilingual Café, organized by the Municipality of Thessaloniki, in the context of the 6th Multilingual Festival.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ