26.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΤμήμα ΤουρισμούΤουρισμόςΕπιχορήγηση των καλύτερων ICT solutions

Επιχορήγηση των καλύτερων ICT solutions

Το τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης ως αναθέτουσα αρχή του ευρωπαϊκού έργου MedPearls προσκαλεί εταιρείες τεχνολογίας να υποβάλουν πρόταση, η οποία θα συμπληρώνει και θα ενισχύει τουριστικά πακέτα Ήπιου Τουρισμού. Θα επιχορηγηθούν οι δύο καλύτερες ιδέες έως του ποσού 25.000 ευρώ έκαστη, δηλαδή συνολικά 50.000 ευρώ.
Αυτή η πρόσκληση υποβολής προτάσεων είναι ανοιχτή σε πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ( Micro, Small & Medium Enterprises , συμπεριλαμβανομένων των νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματιών) που εργάζονται στον τομέα των λύσεων ΤΠΕ (τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνίας- ICT solutions). Στόχος της Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων είναι η δημιουργία καινοτόμων λύσεων ΤΠΕ προσαρμοσμένων στα προϊόντα Ήπιου Τουρισμού (Slow Tourism), που αναπτύσσονται επί του παρόντος στις πιλοτικές περιοχές Med Pearls από τις 6 συμμετέχουσες χώρες του έργου.
Η υποβολή των προτάσεων θα γίνεται αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα και σε ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα για τις ανάγκες του προγράμματος (Med Pearls ONCAT) ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://medpearls.oncat.eu/
Η ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων είναι: 6/05/2022 και ώρα 12:00 μ.μ. (ώρα κεντρικής Ευρώπης).
Η ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων είναι: 16/06/2022 και ώρα 18:00 (ώρα κεντρικής Ευρώπης).
Επισυνάπτεται παρακάτω η σχετική πρόσκληση στα Αγγλικά.
ICT_CfP_Guidelines for Applicants GREECE

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω email στο: chrysanthitasiou@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ