29.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΕπιλογή Συμβούλου στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης "Ολοκληρωμένη Παρακολούθηση των Περιβαλλοντικών Προβλημάτων...

Επιλογή Συμβούλου στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης “Ολοκληρωμένη Παρακολούθηση των Περιβαλλοντικών Προβλημάτων των ακτών σε θαλάσσιες περιοχές και τρόποι αντιμετώπισής τους”.

Δημόσια ανοικτή δημοπρασία με συμπλήρωση τιμολογίου και αξιολόγηση προσφορών και με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη από τεχνοοικονομικής άποψης προσφορά, για την επιλογή Συμβούλου Διαχείρισης, Δημοσιότητας και Οικονομικής Υποστήριξης και Εργασιών Δημοσιότητας της Πράξης: «Ολοκληρωμένη Παρακολούθηση των Περιβαλλοντικών Προβλημάτων των ακτών σε θαλάσσιες περιοχές και τρόποι αντιμετώπισής τους – Integrated Coastal Monitoring of Environmental Problems in Sea Region and the Ways of their Solution – ICME (Application Reference) 2.2.1.73358.298 » της Δ/νσης Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος του Τμήματος Περιβαλλοντικών Δράσεων π.δ. 86.750,00€ με Φ.Π.Α. και σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80 καθώς και την 5282/23.01.2013 Σύμβαση μεταξύ Διαχειριστικής Αρχής Black Sea Basin και Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Νο 40/2013  

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι στις 18 Οκτωβρίου – ημέρα Παρασκευή  και ώρα 10:00 π.μ. – 10:30 π.μ. στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Bασ. Γεωργίου Α΄ 1) στο γραφείο διενέργειας διαγωνισμών (κτίριο Ε γρ. 020), ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, θα γίνει δημόσια ανοικτή δημοπρασία με συμπλήρωση τιμολογίου και αξιολόγηση προσφορών και με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη από τεχνοοικονομικής άποψης προσφορά, για την επιλογή Συμβούλου Διαχείρισης, Δημοσιότητας και Οικονομικής Υποστήριξης και Εργασιών Δημοσιότητας της Πράξης: «Ολοκληρωμένη Παρακολούθηση των Περιβαλλοντικών Προβλημάτων των ακτών σε θαλάσσιες περιοχές και τρόποι αντιμετώπισής τους – Integrated Coastal Monitoringof Environmental Problems in Sea Regionand the Ways of their Solution – ICME (Application Reference) 2.2.1.73358.298» της Δ/νσης Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος του Τμήματος Περιβαλλοντικών Δράσεων π.δ.  86.750,00€ με Φ.Π.Α. και σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80 καθώς και την 5282/23.01.2013 Σύμβαση μεταξύ Διαχειριστικής Αρχής Black Sea Basin και Δήμου Θεσσαλονίκης .
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα και οι συνεταιρισμοί που ασκούν δραστηριότητα σχετική με το αντικείμενο του έργου που αφορά σε παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης και υλοποίησης αναπτυξιακών παρεμβάσεων και διαχείρισης έργου στο δημόσιο τομέα.
   Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται στο 5% της προϋπολογισθείσας από την υπηρεσία δαπάνης χωρίς το Φ.Π.Α. σε γραμμάτιο κατάθεσης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε εγγυητική επιστολή 7 μηνης ισχύος από αναγνωρισμένη Τράπεζα.
Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό καθώς και αντίγραφα της διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λαμβάνουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Τμήμα Περιβαλλοντικών Δράσεων της Δ/νσης Διαχείρισης Αστικού Περιβ/ντος αρμόδιοι υπάλληλοι Π. Τζουμάκα , Α Κελέσης τηλ. 2310 511156 Fax 2310 511156
Σε περίπτωση αναβολής του διαγωνισμού για οποιαδήποτε αιτία, ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του, ορίζεται η 21/10/2013 και ώρα 10:00 π.μ.-10:30 π.μ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
Για να δείτε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ