24.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρομήθεια ειδών καθαριότητας, ευπρεπισμού και λοιπών ειδών υγιεινής για την κάλυψη των...

Προμήθεια ειδών καθαριότητας, ευπρεπισμού και λοιπών ειδών υγιεινής για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του Δ.Θ., των Νομικών Προσώπων του, κ.λ.π.

Προμήθεια ειδών καθαριότητας, ευπρεπισμού και λοιπών ειδών υγιεινής για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του Δ.Θ., των Νομικών Προσώπων του, των Δημοτικών Επιχειρήσεων, καθώς και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ και του Δημοτικού Βρεφοκομείου «’γιος Στυλιανός», π.δ. 245.828,45 € με Φ.Π.Α.

 

             Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Νο 34 /2013

   Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι στις 11/10/2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 – 12:30   στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Bασιλ. Γεωργίου Α΄1Α) κτίριο Ε στην αίθουσα 020, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, θα γίνει δημόσια ανοικτή δημοπρασία με συμπλήρωση τιμολογίου και αξιολόγηση προσφορών και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την προμήθεια ειδών καθαριότητας, ευπρεπισμού και λοιπών ειδών υγιεινής για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του Δ.Θ., των Νομικών Προσώπων του, των Δημοτικών Επιχειρήσεων, καθώς και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, του  Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ και του Δημοτικού Βρεφοκομείου «’γιος Στυλιανός», π.δ. 245.828,45 € καισύμφωνα με τις διατάξεις της 11389/93 Υ.Α.
Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί όσοι ασκούν νόμιμα την εμπορία των δημοπρατούμενων ειδών και είναι γραμμένοι στα αντίστοιχα Επιμελητήρια.
Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε 5% για τα προσφερόμενα είδη επί του προϋπολογισμού της Υπηρεσίας με το Φ.Π.Α., σε γραμμάτιο κατάθεσης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε εγγυητική επιστολή 10μηνης ισχύος από αναγνωρισμένη Τράπεζα.
Αντίγραφα της διακήρυξη, μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι από Τμ. Προκηρ. & Δημοπρασιών του Δ.Θ., οδός   Βας. Γεωργίου Α΄ 1α 1ος όροφος γρ. 114/Β   τηλ. 2313/317545 αρμόδια κ. Ουρ. Κατσίκα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Σε περίπτωση αναβολής του διαγωνισμού για οποιαδήποτε αιτία, ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του, ορίζεται η επόμενη εργάσιμη ημέρα και ίδια ώρα.
 Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
 Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΎΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ