15.2 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΕπιλογή αναδόχου δράσεων Δικτύωσης και Ενημέρωσης – Ευαισθητοποίησης της πράξης «Πολιτισμός :...

Επιλογή αναδόχου δράσεων Δικτύωσης και Ενημέρωσης – Ευαισθητοποίησης της πράξης «Πολιτισμός : Η δημιουργική πλευρά της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στη Θεσσαλονίκη»

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου δράσεων Δικτύωσης και Ενημέρωσης – Ευαισθητοποίησης της πράξης «Πολιτισμός : Η δημιουργική πλευρά της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στη Θεσσαλονίκη» MIS 380375, π.δ. 9.800,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή προσφορά και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1Α, ΚΤΙΡΙΟ Ε, ημιώροφος, γραφείο 020) την 14-2-2014, ημέρα Παρασκευή, ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10.00 και ώρα λήξης 10.15.

 

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου δράσεων Δικτύωσης και Ενημέρωσης – Ευαισθητοποίησης της πράξης «Πολιτισμός : Η δημιουργική πλευρά της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στη Θεσσαλονίκη» MIS 380375, π.δ. 9.800,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή προσφορά και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα  (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1Α, ΚΤΙΡΙΟ Ε, ημιώροφος, γραφείο 020) την 14-2-2014,  ημέρα Παρασκευή, ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10.00 και ώρα λήξης 10.15.

Τον προμηθευτή βαρύνουν ο Φ.Ε. 8%, οι κρατήσεις 1,5 % υπέρ Τ.Α.Δ.Κ.Υ. – Τ.Ε.Α.Δ.Υ., 0,5% υπέρ Τ.Π.Δ.Υ.,  0,10 % υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4 παρ.3 του Ν.4013/2011), τα έξοδα δημοσίευσης και όλες οι νόμιμες κρατήσεις.

Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης, Μοναστηρίου 53-55, 6ος όροφος, τηλ. 2310 509014, 006 κ. Γιώργο Χατζή.

Τα τεύχη του διαγωνισμού είναι αναρτημένα στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.

Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αναβληθεί για οποιοδήποτε αιτία ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται η επόμενη εργάσιμη μέρα και ίδια ώρα.

 

 

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

 ΧΑΣΔΑΙ  ΚΑΠΟΝ

Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ