16 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΕπαναληπτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση και...

Επαναληπτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση και λειτουργία του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στην ευρύτερη περιοχή της Άνω Πόλης. του Δήμου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Νο 14 / 2019 (ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ)

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι προτίθεται να μισθώσει για πέντε (5) χρόνια ακίνητο για τη στέγαση και λειτουργία του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού (ΒΝ.Σ.) στην ευρύτερη περιοχή της Άνω Πόλης του Δήμου.
Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να έχει τις εξής προδιαγραφές:
Να βρίσκεται στην περιοχή του κέντρου, μεταξύ της οδού Κασσάνδρου και των βυζαντινών τειχών (Κασσάνδρου, Αγ. Σοφίας, Φωτίου, Βλατάδων, Δημάδου, Επταπυργίου Δήμου Θεσσαλονίκης, Έβρου, Σαχτούρη).
Να επιτρέπεται η συγκεκριμένη χρήση από την ισχύουσα ρυμοτομία και το ισχύον καθεστώς χρήσεων γης.
Να αποτελεί χώρο κύριας χρήσης.
Να προκύπτει και να δηλώνεται ότι το οικόπεδο απέχει 300 τουλάχιστον μέτρα από θορυβώδη εργαστήρια και εν γένει ανθυγιεινές και οχληρές εγκαταστάσεις, όπως αυτές χαρακτηρίζονται από την κατά νόμο αρμόδια Επιτροπή Εκτίμησης Ακινήτων του άρθρου 7 του Π.Δ. 270/1981.
Να διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο, στην περίπτωση που το ακίνητο βρίσκεται σε οικοδομή, όταν τμήματα της οποίας χρησιμοποιούνται και για άλλο σκοπό.
Το ακίνητο πρέπει να περιλαμβάνει χώρους συνολικής καθαρής επιφάνειας τουλάχιστον 240 τ.μ. και εκτιμώμενης μικτής επιφάνειας, ανάλογα με την γεωμετρία του, περίπου 270 τ.μ., για τη λειτουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού 14 βρεφών και 25 νηπίων, κατ’ ελάχιστο,
Θα γίνουν δεκτές και προσφορές για ακίνητα μεγαλύτερου εμβαδού, ήτοι για περισσότερα τμ χώρων και με αναφορά τυχόν αυξημένης δυναμικότητας του Σταθμού, δεδομένου ότι οι προσφορές θα εκτιμηθούν από την αρμόδια επιτροπή του άρ. 7 βάσει τιμής μονάδας (€/ τ.μ.).
Προσφορές για ακίνητα με μικρότερο συνολικό εμβαδόν, θα κριθούν μόνο στην περίπτωση που δεν βρεθεί κατάλληλο ακίνητο και δεν κατατεθούν προσφορές με τους αναγκαίους ελάχιστους χώρους της παρούσας διακήρυξης για δημιουργία βρεφονηπιακού σταθμού δυναμικότητας 14 βρεφών και 25 νηπίων με αντίστοιχη αναπροσαρμογή της δυναμικότητας.
Τα ακίνητα πρέπει να διαθέτουν υπαίθριο χώρο, προς διαμόρφωση, στεγασμένο ή μη, με ελάχιστη επιφάνεια 170-180 τ.μ., βάσει της δυναμικότητας (39 παιδιών: βρεφών και νηπίων και για 4,50 τ.μ./ παιδί για Παιδικούς/Βρεφονηπιακούς Σταθμούς).
Προσφορές με μικρότερο εμβαδόν αύλειου χώρου θα γίνουν δεκτές μόνο στην περίπτωση που δεν βρεθεί κατάλληλο ακίνητο και δεν κατατεθούν προσφορές με τους αναγκαίους ελάχιστους χώρους της παρούσας διακήρυξης και κατόπιν έγκρισης παρέκκλισης των δεικτών/ μεγεθών και των επιμέρους διατάξεων του Π.Δ. 99/2017 από το αρμόδιο Υπουργείο, προ της κατακύρωσης του διαγωνισμού.

Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από το Γραφείο 202 -203 (Τμήμα Διαχείρισης Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας Δήμου Θεσσαλονίκης) ημέρες : Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 8:00 – 14:00 Διεύθυνση : Βασ. Γεωργίου Α΄ 1 (2ος όροφος), τηλέφωνο : 231331 7446, 7254 fax : 231331 7707.

Αντίγραφο της πλήρους διακήρυξης χορηγείται στους ενδιαφερόμενους στην παραπάνω διεύθυνση, καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.thessaloniki.gr.
Όσοι έχουν ακίνητο με τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσας, καταθέτοντας αίτηση στο Γραφείο 202-203, Τμήμα Διαχείρισης Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας Δήμου Θεσσαλονίκης ημέρες: Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 8:00 – 14:00, Διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου Α΄ 1 (2ος όροφος), τηλέφωνο: 231331 7254, 7446, fax : 231331 7707.

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Άννα Αγγελίδου

Για να κατεβάσετε τη Διακήρυξη, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε την Προκήρυξη, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ (προϋποθέσεις αδειοδότησης Π.Σ.), πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε την Αίτηση Συμμετοχής, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ